Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, ja som zase taka, ze chlapom neverim...nemam teraz vaznu znamost, ale neviem si predstavit svadbu a tak...neverim na stastne manzelstvo...v tomto smere som strasny pesimista
sak on nemusi byt po otcovi...moze byt po mame...
Maria, tak to je naozaj nepekne, no presne to iste sa stalo priatelovej mamke a ja sa bojim, ze bude po tatkovi, no snad nie..navyse svadba ho este ani nenapadla...
vlastne nemozeme ich strkat vsetky do jedneho vreca...zober si ine krajiny ake peklo robia zenam-slovenkam,unesu im dieta atd.sice aj mne pokazili povest...rozvodovim listom...ale zeny trpia este viac niektore pridu o deti vdaka chlap.
my sme si tie vyroky aj zapisovali..z toho by bola fajna knizka:-) a keby sme tam mali nejaku skrytu kameru...jaj to by bolo materialu...by sa vsetky ostatne relacie mohli strcit do...:-)
vies,ale to je celkovo...nemozeme ich delit...ja ti napisem moj zazitok alebo uz je to aj pravda...ked som spoznala ex...bol to dzentlmen atd.bol nieco viac ako nasi vych.ja som prd nim chodila s chlapcom ktory mal rad dievcata...prisiel domov z vojny z CZ a ked sa dozvedel,ze sa budem vydavat tak ma zacal odhovarat,ze si nemam brat cecha atd.ze mi urobi dieta a kopne ma do zadku,ja som sa mu smiala,to nie je pravda...no a presne tak som aj dopadla...a toho vych.som nechcela preto,ze bol na dievcata...a nakoniec aj ex ma podvadzal a svinskym sposobom a este mu v tom pomahala aj mama....tak takeho getlmena som si zobrala...a teraz sa moze smiat ten vych.mne...a aj par ludi sa mi aj smiali do tvare...ze som tak dopadla...no co uz...co nas caka to nas neminie...
ja som napr. robila s jednou pani zo Slovenska a ona si isla vzbavit platobnu kartu, aby si mohla este v Cechach vybrat vsetky peniaze z bankomatu a vziat si ich domov, no proste... kupovala kuracie nozicky asi o korunu lacnejsie nez na Slovensku, ale musela si kupit chladiacu tasku asi za 70 korun, no nedala si to vzhovorit :]
krisha,ty mozes pisat aj vtipi...:0))))....
no su proste nejaki divni :[ cesi maju naozaj velmi nradi slovenky, no myslim si, ze si nas nevedie vazit a ziadne zeny vobec. Ten moj je ku mne dobry, ale semtam mu musim pripomenut, ze som jeho holka a ma sa tak aj ku mne spravat a nie ako ku kamaratovi, ach jaj, bude to este tazke. Nie su taki citlivi ako my
no ja som robila s ludmi a viem ze su to blbci..cest vynimkam:-)uvediem priklad..: pani..jak sa dostaneme na hraanicu? Na aku hranicu? Sak s rakuskem. Mozete ist napr do Marchegu...a pani, si myslite, ze tam volakoho stopneme? Ja neviem, nikdy som nestopovala..Jaj, pani, my steme stopuvat, chceme sa dostat do Nemecka, do Londyna:-)))