Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
...ale ako pise sedmikraska...
Ahojte!
No, vy ste to dnes prehnali-11 strán ste tu popísali a ja to nestíham ani čítať!
jajboli sa asi rada hraje na schovavacky...
No je to dost Krisha, ale musis si povedat, ze si bola este mlada, blba...ja som tiez chodila s jednym hovadom 3,5 roku a ponadavam si na nho a hotovo, teraz si dam aspon pozor
jaj ty mas uz za sebou taku skusenost,tak to prepac...krisha
jajboli tu musi niekde byt, lebo mi prisiel mail. Kde si Jajboli???? Neschovavaj sa :]
myslite, ze vyse 6 rocny vztah nebol dostatocnym popalenim a dovodom na takyto postoj??
maria, tak to uz vidim, ze nie je po mamke povahovo, ale dufam, ze ked jemu sa nepaci spravanie jeho otca, ze takz nezostane aj on. No mam ho naozaj moc rada, takze dufam, ze bude vsetko v poriadku
Krisha treba verit aspon pokial sa naozaj nepopalis, potom bz si mala naozaj dovod
krisha,si mlada preco taky postoj...?
aj oni mali takeho deda,ze ktora nevyskocila na strom bola jeho...dokonca sa ex smial,ze keby mal platit dedo alimenti tak by sa nedoplatil...bol to poriadny k...