Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Hihi, tak ten sa mi páči, je taký podarený a tá Švehlová Jarmilka.... tá je nažhavená... hihi. Tak môj starý nie je Blichard. Tento môj je čierny, fuzatý, 180 vysoký a 90 kg. a nepije rum, len občas pivo a niekedy víno-kvalitné-suché! A ...
už to ani nerobíme.... nechce sa nám... hihi

Dr jajboli

Ja mám dobrého chlapa doma, až mi je niekedy z neho zle. Spí, papá, pozerá TV a nikdy nie je doma- je v práci! Ešte že som si pred ním užila....:))))

sedmikraska

dokonca teraz to byvale hovado ma holku, ktoru stale podvadza a dokonca teraz je tehotna, je mi jej luto, no co narobim, ma chuda skazeny zivot s nim.

Dr jajboli

Odkiaľ ste vedeli, že som niekde tu? No chcela som všetko čítať, ale toho ste napísali na posratie veľa a mne sa nechce, ale tuším, rozoberáte chlapov, tak poďme na to

krisha

ale vies..on nebol hovado..teda ako sa to vezme, boli sme stastni, len jedneho dna mi prisla sms, ze to nema vyznam... Co uz, aj taky je zivot. Asi ma to poznacilo, ale ja ani vo svojej velikanskej rodine nevidim nejake dokonale a stastne manzelstva. To je asi aj tou dobou...ja neviem, na kazdom chlapovi vidim nejake chyby...asi som narocna.-)))
No vitaj Jajbolik nas strateny:-))