Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
maj sa krasne sedmikraska...
Perina sa už ani nedvíha, lebo nemá kedy. Vždy spí, alebo pracuje, sodoma-gomora! Ale mne ti to celkom aj vyhovuje. Nemusím robiť žiadne smiešne pohyby, nespotím sa, takže sa nemusím sprchovať, teda šetrím elektrinou a vodou a energiou svojou. Pestujem si sadielko a pomaly nebudem vládať už ani len nožičku zdvihnúť... hihi
maj sa sedmikraska:)
Jajboli..ja viem, viem..poslusne cakam na toho princa:-)
dakujem jajboli, no doma je teray o nicom, bez micky, ale musim povedat vam vsetkym, ze mi ho asi 20. augusta uz vratia, juchuuuuu
zbadas ho len vtedy ked sa dviha perina,ze?
sak ty si pisala,ze ho mas tak dobreho az ti je zle...precitaj si ten prispevok...co si pisala...
Tak si to sedmikráska uži doma a poriadne, ale nezabudni aj na oddych!
Papá, pozdravujem ťa
Mária, ja sa nesťažujem. my si žijeme v kľude, v pohode, nehádame sa, nemáme kedy a ani na čom.Ako takí dvaja dedkovia.KAždý si robí svoje a večer sa stretneme v posteli. Zbadám ho, keď pri mne dýcha
no ja mam teraz tiez dobreho, ale niekedy mam chut ho zabit :] Je mi luto, ale musim sa s vami pre dnesok rozlucit, lebo ideme uz domov z prace konecne. Este zbehnem pozret vtacika, uz znova spinka, lebo spapal 4 cervikov, vzkakal sa a spinka. Tak sa majte kraslice, ja zajtra vsetko precitam :]
Nuž Krishka, povedala som ti, tvoj čas ešte len príde, a už nie je ďaleko a bude to SKUTOČNÉ!!!! Veľké, silné a dlhé...Cítim to tak!!! Vyčkaj dievčatko! Zatiaľ si nezabudni užiť, lebo potom to už nebudeš môcť, bude aj žiarlivý ale aj ty!