Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Perina sa už ani nedvíha, lebo nemá kedy. Vždy spí, alebo pracuje, sodoma-gomora! Ale mne ti to celkom aj vyhovuje. Nemusím robiť žiadne smiešne pohyby, nespotím sa, takže sa nemusím sprchovať, teda šetrím elektrinou a vodou a energiou svojou. Pestujem si sadielko a pomaly nebudem vládať už ani len nožičku zdvihnúť... hihi

sedmikraska

dakujem jajboli, no doma je teray o nicom, bez micky, ale musim povedat vam vsetkym, ze mi ho asi 20. augusta uz vratia, juchuuuuu

Dr jajboli

Mária, ja sa nesťažujem. my si žijeme v kľude, v pohode, nehádame sa, nemáme kedy a ani na čom.Ako takí dvaja dedkovia.KAždý si robí svoje a večer sa stretneme v posteli. Zbadám ho, keď pri mne dýcha

sedmikraska

no ja mam teraz tiez dobreho, ale niekedy mam chut ho zabit :] Je mi luto, ale musim sa s vami pre dnesok rozlucit, lebo ideme uz domov z prace konecne. Este zbehnem pozret vtacika, uz znova spinka, lebo spapal 4 cervikov, vzkakal sa a spinka. Tak sa majte kraslice, ja zajtra vsetko precitam :]

Dr jajboli

Nuž Krishka, povedala som ti, tvoj čas ešte len príde, a už nie je ďaleko a bude to SKUTOČNÉ!!!! Veľké, silné a dlhé...Cítim to tak!!! Vyčkaj dievčatko! Zatiaľ si nezabudni užiť, lebo potom to už nebudeš môcť, bude aj žiarlivý ale aj ty!