Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
NO, ja som ešte neskončila, to je len začiatok! Neviem, čo budem ešte papkať, možno nejaký syr, a čakám na čerešne, lebo manželík išiel oberať.
Terza sa idem usadiť k TV, potom Panelák a potom musím odbehnúť ešte k mamke. Takže asi okolo 21,30 prídem sem zas.
Všimla sisi, len čo som prišla, všetci sa rozutekali, tak teda idem aj ja a papkajte. Krishka je určite na "zdravotnej, tak ťa pozdravujem a prídem ešte, papá zatiaľ všetkým. maily som od každého všetky dostala. Mala som ich dnes okolo 15-sodoma-gomora!
komu je lepsie Jajboli:-)) aj ja som sa teraz prejedla, akurat som dorazila jahodovu dren:-) a strasne sa tesim na zejtra, na psikov:-)
jaj ja som myslela,ze dnes...a to ti staci...?mne ani nahodou...ja musim sa poriadne nejest....:0((((.........
Majka, ale ja tam idem zajtra! Dnes som papkala nektarinku a jahôdky z Kauflandu.
no ja tiez idem jest...tak sa maj jajboli a neprejec sa...Paaaaaaa....
ja idem na guľáš párty, synovec mal promócie, idem jesť veľkou lyžicou!
Majka, ty si ale beťárisko..!!!!!
tak naposledy vsetkym paaapaa a snad sa tu zajtra zase stretneme
co by sa nedvihala,ako potom dycha?
sedmikráska, teším sa s tebou....juchúúúúúúúúúú