Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No, pre boha Majka, a ty tu čo robíš o takomto čase, veď ty chodíš spávať so sliepkami. Už si opálená ako máš byť?
Júj, celý deň myslím na teba a na psíkov. Boli sme u synovce na promočnú hostinu a majú tam bígla, 1 ročné, no ja som myslela, že ho zožeriem, to je tak hravé, roztomilé, skákavé psíča, až mi bolo ľúto naše aidušky, že sme ju nevzali so sebou. Máš už havka??????
Ahoj jajboli a krisha....
ja,už ťa čakám
haloo..je tu niekto???
paaaaa
Ahoj, tak ty takto opalovacka :] ja uz som sa dohrala, narodilo sa dalsie steniatko :] pozerala som srdcove zalezitosti a teraz nas prisli do prace pozret kamarati, tak kecame, papa
takze sedmikraska,idem na balkon sa opalovat...obcas sa tu mrknem...;0)))))..........hrajes tu hru ako si pisala?
chodila som na Strednu polnohospodarsku technicku skolu-odbor zivocisna vyroba...
zaludok z kravy? To si ale chodila na nejaku specialnu skolu z takzm zameranim? Alebo to sa tak proste robilo?