Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Jezisi, Maria, ahoj, ja som este stale tu:-)) ja som ale pipi... stvrt sa styri u nas ...
len ku tym palacinkam, ze naozaj su ako palacinky, aj ked tam ide 5 vajec,
< nie ako omeleta> ...ahooj, uz idem...uz sa mi lepia mihalnice:-)

[zruseny12]

ahoj,tak sa vyspi do ruzova....ak zaspis koli susedom...:0)))))....dobru noc...a diky za recept na palacinky...

sisik

Dobre ranko vsetkym, co ste uz hore :-))
a mne dobru noc, my sme teraz dorazili z oslav, takze sa valime rovno do pelechu. Jedli sme, pili sme, < ja nie az do bezvedomia, bo som robila odvozcu :-))), ale moj muz bude urcite dnes pilit drevo > aj potancovali aj pospievali, nabrali kilecka a teraz mozeme pospinkat.
Susedia maju tiez nejaku akciu, bo este teraz vyrevuju, pocut ich az do druheho chotara:-))...
Tak uz padam...paa
Krishka, tiez mi posli maznacika, maleho Oliverka, diky...ahojte

Dr jajboli

Ten má krásne meno! JA musím skončiť, lebo mi tu vypisuje na obrazovke, že niečo nie je s internetom v poriadku a systém sa vypína, takže ak sa nenahneváš, ja ho musím vypnúť. No úplne mu šiblo. Som rada, že keď aj ťažko, ale som si s vami trochu popísala. Ak sa zajtra neozvem, zadochol úplne. Posielam pusinku Oliverkovi aj tebe a dobre sa vyspinkaj, Ale ty určite budeš jedným uškom v strehu, lebo čo keby havko zakňučkal, zlaťunký...:)))
Papá, dobrú nôcku. No toto som písala na trikrát, sviňa PC!
Pappápápápápápápápápáp, pac a pusa!

Dr jajboli

zadochol mi aj skype a neviem heslo, lebo syn to má tu nastavené, ach bože,čo sa mi to len nasťahovalo do PC! A keď som videla tie obrovské písmená a ikony!

krisha

havko ma na dvore svoju vlastnu izbu..letnu kuchynu:-)) som ho ulozila, zaspal a zatial neknuci...keby daco, zoberiem si ho k sebe, ale moc ho nechcem ucit chodit do bytu, len vo vynimocnych pripadoch:-)) A vola sa Oliver:-))