Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Júj, také poznám a vieš ako by sa na mne dobre škvarila masť? Ja som pribrala, v živote som nemala toľko kg ako teraz. Už mám 78 pri výške 165, sodoma-gomora! Vieš sadlo dobre horí na slniečku, ale už ani sadlo nechce slniečko.
Krishka, netráp sa s fotkami,aj men zlyhá PC, všetko je v ňom poprehadzované a asti mám trójskeho koňa! Takže žiadne somariny už neposielam! je s vami havko? Bože, to musí byť radost!!!!!A aké si mu dala meno?
Boze moj..nemam na toto nervy..pomaly pocitac...neviem ci sa mi to dnes podari Jajboli, lebo nemam na to nervy.-))
Ked sme pri tom opalovani...ja som sa po nocnej raz zobudila okolo jednej...dala sa do plaveciek, nafukala nafukovacku, dala ju do bazena, ja na nu, a pekne som si pospinkala..nechtiac:-)) prebrala som sa o tretej, ako prasatko:-)
Tak sa vyspinkaj dobre, dobrú nôcku!
Krishka, čakám na fotečky havka!
Majka, ja neviem, prečo ma nechytá, aj som sa chcela liečiť na to, ale vraj nie je liek, len dáždnik! Somári jedni! Tak keby som si dala 50 faktor, tak som od neho možno ešte belšia, alebo s čím sa natrieť? NAftou?
boli sme len ja a sedmikraska na prijme a nic zaujimave sa nedialo...asi pojdem spat,lebo fakt je to pre mna uz narocna a pokrocila doba...deti uz musia do postele..:0))))....tak sa majte krasne a dobru noc vam zelam obidvom...pa
Júj, už sa teším, aj tento Bono, dnes u švagra je nový havo, ale na zožratie pekný a tie očká, a ako sa túlil ku mne a obcikal ma. Vraj keď sa teší, ciká, tak ma aj zo trikrát a viackrát obcikal. Roztomilý, ani hnevať sa nedá na neho!!!
Aká bola dnešná téma? Ja som nečítala, len ten hlúpy PC sa mi už 4 x vypol sám od seba, najprv zhasne obrazovka z ničoho nič,a také hnusné farby tu potom vyskakujú a písmená veľké ako svet, som zvedavá, či stihnem odoslať príspevok, lebo sa to serie, že do neho vrazím tak, že sa už fakt nikdy nepreberie. ešte že švagor je PC servis, budem musieť naklusať, lebo ja bez vás nevydržím dlho
chapem dievca spod dazdnika,ci ako si to pisala pred casom....viem asi o com pises moja kamoska sa raz tak spalila...my sme boli krasny hnedy a ona cervena ako rak a tak jej naskocili pluzgiere a nic moc...ale teraz sa opaluje,tak neviem,ze sa mohla tak zmenit?
Ano Jajboli..dnes sme ho doniesli..o chvilu poslem fotecky, je nadherny:-)) ale bude to velky lapaj..
nie, neskúšala, ja som raz mala v Bulharsku popáleniny 3.st.a odvtedy ma slnko neľúbi. Ja sa opálim, večer sú to už len bodky a ráno som biela, ako kto ani nebol na slnku, proste"pánska pokožka" (fuj)