Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Ajojte spiace krasavice,
nevadi, ze som vas uz dnes nestihla, vsak si precitate zajtra, idem hned napisat, kym nezabudnem recept na tie palacicinky " ALA ARMELA"
< tak sa vola ta pani, od ktorej povodne je ten recept:-)
pol litra mlieka
113 g masla= roztopit do mikrovlnky
zmiesat: 5 vajec, 250 ml muky < do takeho pohara>, trosku soli
ked je vsetko vychladnute, zmiesat dokopy
na prvu palacinku mozeme dat trosicku masla, potom uz prazime bez tuku,
mozeme plnit na sladko nutelou, tvarohom,dzemom, ale aj na slano : syr, sunka

No ide sem 5 vajec < dost, no > ale ako som ich zrobila prvykrat takto, ten moj povodny recept < mlieko, muka, jedno vajce, stipka soli, cukor> uz nepouzivam, len tento,
nie su mastne, daju sa uplne na tenucko urobit a vobec sa netrhaju, no uplne fantasticke...
Krishka, jeej ty budes mat psika, steniatko? akeho?
My sme mali dakedy este doma bieleho perzskeho maciacika Filipa a tu mame, teda uz nemame, posiel do vecnych lovist chudatko - pred par tyzdnami, malu rybicku, teda maleho rybiaka Filipa:-)
Dnes nam prisla nasa kocka domov na vikend, chlapi sli na tenis, my mame fajny pokoj :-)) ideme si pozriet dalsie casti "z ruzovej ordinacie", pekne snicky vsetkym aj na druhom boku
paa, paa

Dr jajboli

NA havinka sa veľmi teším, aj Filip je pekné meno pre neho.Dúfam, že mi pošleš aj foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, robím samé chyby, lebo ja ti mám zodratú už novú klávesnicu má len 6 mesiacov.....
tak už sa naozaj rozlúčim a teším na nové správy, papapapapapapapapááááááááááá

Dr jajboli

Dobre sa vyspinkaj - doružova, nech sa ti pekné sníva a zajtra si víkendu uži naplno!
Papá, bozkávam ťa!

krisha

ok moja, ja si zajtra idem vybrat toho havka, tak potom urcite napisem. Jaj, aj ja by som si dala torticku, urcite robis vynikajuce. Unas v rodine nikto nevie vyborne piect. Tak sa teda zajtra zabav a neprezen to s gulasikom...ziadna velka lyzica:-) pa

Dr jajboli

pochopila som,
neboj nič, vieš, že ja na teba myslím vždy a všade...
ale idem asi do hajan, lebo zajtra musím trochu skorej vstať, ako obvykle, musím nejakú tortičku upiecť, keď už ideme synovcovi na promočný guláš.
Takže sa s tebou rozlúčim, aj keď sa mi s tebou dobre "rozpráva".