Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ano, nakoniec budem chodiť na stretká, jesť, piť, spať, nič nerobiť, a bez prachov, kua, to je sila
to je super:-) mi to volame nezavazne stretka...nezavazne sa stretneme, bez nejakeho velkeho dohadovania a vtedy sa najlepsie zabavime:-)
Aj minule som bola s bývalou kolegyňou na lavičke, ona prišla s košíkom ako na piknik, dali sme si tam pitie, cigi, mobily a šli sme, nakoniec sa nás tam zišlo 4 a toľko sme sa nasmiali a dobre ma padlo a to bolo len 20 m. od vchodu, chichi.
aj ja som dnes nejaka prejedena,ranajky..dva kolace, obed..fasirky, zemiacky a uhorkovy salat, a ked som prisla domov zjedla som tu jahodovu dren..no a vonku som vypila 2 kofoly..z nich som naliata. Super, ze aj ty si bola s kamoskou...treba sa trochu odreagovat:-)
Dnes som bola aj ja s kamoškou na zákusok a ríbezlový dzúsik, dobre mi padlo to posedenie na terase a trochu na iné myšlienky som prišla
okrem iného, objedla som sa: nektarina, jahôdky, pukaná kukurica z mikrovlnky, čerešne a stále som hladná a idem sa rozpučiť, ani zdravotná mi nechutí, ale si idem asi dat a aj pohár vody aha, jedla som aj znrzlinu z kýblika
no, nieje bohvieco, ale urcite lepsie ako UP...neboj, bude aj lepsie:-)
no, zistila som, že môžem ostať na PN ale "zadara". A radšej budem doma, ako sa chodiť hlásiť týždenne medzi oblúbených romov a ešte mi ani len prácu nenajdú. Píšem o UPSVaR
robim to tak ako ty..nenaskakuje to sem same...musis spravit vzdy akysi reset
ahaa..este ze tak:-)u teba vsetko v poriadku?