Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

to je super:-) mi to volame nezavazne stretka...nezavazne sa stretneme, bez nejakeho velkeho dohadovania a vtedy sa najlepsie zabavime:-)

Dr jajboli

Aj minule som bola s bývalou kolegyňou na lavičke, ona prišla s košíkom ako na piknik, dali sme si tam pitie, cigi, mobily a šli sme, nakoniec sa nás tam zišlo 4 a toľko sme sa nasmiali a dobre ma padlo a to bolo len 20 m. od vchodu, chichi.

krisha

aj ja som dnes nejaka prejedena,ranajky..dva kolace, obed..fasirky, zemiacky a uhorkovy salat, a ked som prisla domov zjedla som tu jahodovu dren..no a vonku som vypila 2 kofoly..z nich som naliata. Super, ze aj ty si bola s kamoskou...treba sa trochu odreagovat:-)

Dr jajboli

Dnes som bola aj ja s kamoškou na zákusok a ríbezlový dzúsik, dobre mi padlo to posedenie na terase a trochu na iné myšlienky som prišla

Dr jajboli

okrem iného, objedla som sa: nektarina, jahôdky, pukaná kukurica z mikrovlnky, čerešne a stále som hladná a idem sa rozpučiť, ani zdravotná mi nechutí, ale si idem asi dat a aj pohár vody aha, jedla som aj znrzlinu z kýblika

Dr jajboli

no, zistila som, že môžem ostať na PN ale "zadara". A radšej budem doma, ako sa chodiť hlásiť týždenne medzi oblúbených romov a ešte mi ani len prácu nenajdú. Píšem o UPSVaR