Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
netulam,len odpisujem kto sa ma na nieco pyta...a tie pigmenty hladaj...neskusala si brat beta karoten?
caute, caute...som sa zatulala..citkam vas..hned sa vam venujem
Haló!!!!!!!!!!!!!!!!
Len čo prídem, všetky zaleziete!
Ja sa s vami nehrám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ty sa túlaš, píšeš na tetánii, videla som ťa! Ja som ti len písala!
Na oslave bolo fajn, teraz sme prišli domov, no po 22.hod. Ja som pila Fernet, lebo ten si dám, keď je nejaká príležitosť, bol guľáš, chlebíčky, studené misy, torty, zákusky, víno, tvrdé, slané, káva, nealko, proste všetko. Veľmi dobre som sa cítila, sedeli sme v altánku a hrala som sa so psíkami, jeden bígel a druhý špic. Ale na mňa žiadne slnko nesadá, som vždy biela ako smotana a to som stále na balkone. Nemám pigmenty, zmizli mi a neviem ich nájsť... hihi
Krishka, vybrala si si havinka?
takze jajboli dobru noc ti prajem idem ja do hajan,lebo pozeram,ze sa niekde tulas...pa-dobrou noc at te blechy stipou celou noc....:0)))))........
...a dala som si pohar piva tak som sa skoro opila...:0)))))....
pozerala som na film po poste a teraz nedavno skoncil tak som sa mrkla este na PC,lebo som vedela,ze ty si taka nocna sova...a nesklamala si ma....inak chodim spat zo sliepkami ked chodim do prace...inak v sobotu sa rada pozriem na film po poste pre teba...vacsinou ide podla skutocnej udalosti...ako bolo na opekacke?ja a opalovanie?nevydrzala som dlho,nejak toho roku zaostavam...pominule roky som uz bola krasne opalena...:0((((.....
Majka, čože robíš o takomto čase?!
Ak zmiznem, tak to preto, lebo mám niečo z PC, automaticky mi sám vypína a neviem s ním nič robiť. Mám ho tak zavírený, že Vás prosím, aby ste mi neposielali maily!!! Také s prílohami, myslím hovadiny, lebo sa PC už zbláznil načisto.