Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nie,preve oni ho zle zabili...mi sme mali take cvicka,kde sme pytvali a ucili sa vnutornosti,pmmatam sa ,ze sme pytvali aj zaludok z kravi,tak nas vsetkych natahovalo.....
mariaa. coze? To sa pitvalo zaziva?? My sme to na skole uz nemali povolene, zivu sme mali len dazdovku a aj tu sme potom museli pustit :)
ja robim klasicky ako kuraciu,len namiesto kuracieho masa a drobov dam rybie filetty...to len tak podla vlastnej fantazie to robim,lebo uz som nevedela co varit tak ma to raz napadlo...lebo druh je dost na obed a musi jest poriadne...a polievku si da niekedy aj dva taniere...my sme raz tak na polnohospodarke na cviceniach pitvali holuba a nemohli ho zabit...chudak tak sa trapilll.:0((((....dali sme ho na zem isli sme do laboratorky a ked sme prisli von nasli sme ho uplne inde...bolo to drasticke a plno vsade krvi...fuuuj....
Ja som teda rybiu polievku este nikdy nejedla, ale viem ze ju niektori robia na Vianoce, je mi spatne, len ked pocujem co do toho ide :D Ked sme varili toho humra, tak sme ho prikryli, zavreli sme dvere do kuchyne a sli sme do obyvaku, aby to pocut nebolo, ked som sa tam vratila, tak uz bolo hotovo, ale uz nikdy viac. Inak nie som proti zabijaniu zvierat, ale vychovanych pre ich ucel, no nepaci sa mi, ked sa zabijaju v ich zivotnom prostredi- more, les..
my mame stale lososa ked pride druh z CZ kupi ho,ale mne stale vadi ten pach ryby...chcela som aj ja kupit tie potvorky, co maju v supermarketoch,ale nie pre seba,na pizzu,ale druh mi povedal,ze on take blbosti jest nebude,ale ryby inak ma rad...ja mu varim aj rybiu polievku...tak to by som nedokazala ani ja,varit ziveho tvora a pozerat sa ako sa trapi...a zomiera v hrnci,to by mi ani nechutilo a stale by som to mala pred ocami...inak zjem vsetko,len teraz musim si davat pozor koli zdr.probl.ale male mnozstvo ma nezabije...
jaaaj, tak to ja mam rada asi naozaj vsetko :D no vlastne nemam rada bramborove knedliky a knedlu s vajickom a ani spenat moc nemusim, ale rybicky mam rada, ale nezabila by som ziadnu sama. Minule nam jeden pan doniesol ziveho humra a ten sa vari zaziva v hrnci, no nikdy by som to uz neurobila!! Tak nam ho bolo luto :( Cerstvy losos chuti podobne aurcite to nie je az take trapenie. Mala som uz aj nakladane chobotnicky, ale ziadna pochutka to podla mna neni, no aspon som to skusila :)
Ahoj....ja som nedavala vobec,ale teraz mam taky recept co mi zachutil,tak to robim tak...sice robim druh to zacal robit...a presne ako pises ked tam je tolko vajec skor to bude ako omeleta...ale asi to ma uz sisik vyskusane tak to budu PALACINKY...ja mam osobne rada vsetko,ale ryby neznasam,ani nie tak ryby ako ten rybaci pach...fuuuuj...:0((((...
Ahoj Mariaa, aj ja davam do knedle len jedno :) a tie palacinky nechutia potom ako dobre omelety? :D no niekedy to skusim, aj ked nie som moc palacinkova, ja som skor udene maskova :D
Prajem pekny den....vsetkym...ja sa obcas mrknem...sedmikraska...sisik diky za palacinky,ale nie je tam privela vajec?nestacilo by jedno?nie ,ze by som chcela setrit,ale nie je to zbytocne?ja mam recept na kysnutu knedlu kde sa davaju 4vajicka,a ja davam len jedno a staci to...
No dobry den prajem :) Sisik ty tiez sledujes Tv archiv markizy? Ja som dnes v praci, ale kedze jevikend, tak sa asi pojdem hrat Simikov :) to je ta hra, kde sa staras o celu rodinu, zahradu a zvieratka. Mne sa nedavno v tej hre narodilo male dievcatko a steniatko :D psik je zase kotny, tak cakam dalsie, tak sa tesim ako bude vyzerat :) mam tam inak aj 2 maciciky a psikov, ja vas potom pridem kuknut :) ak sem teda vobec niekto dnes pride