Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

nic sa nedej..posielali sme to s dcerou,lebo ja to neviem posielat fota a vobec vela veci na PC neovladam...:0((((....ale keby mi to niekto poukazoval tak by som sa naucila casom...idem robit omacku paradajkovu dorobila som knedlik,cesto kysne a teraz omacku...

[zruseny12]

no blondina som bola tak asi do tridciatky a potom som zacala striedat farbi...ale teraz si uz neviem predstavit blond vlasy...

sedmikraska

jaaaj, ved si sa vobec nezmenila :D presne taka ista ako na tej stranke o rucnych pracach :D no mozes si len gratulovat. A blond musi na tebe naozaj vyzerat divne, takto je to najlepsie

[zruseny12]

ja robim sosovicu na kyslo a k tomu udene maso a volske oko a k tomu chleba a polievku robim tiez,ale nie mliecnu ako ty pises,len klasika povarim sosovicu,zelenina pridam nakrajane parky a zalejem poprazenou cibulkou do zlatova na oleji a cervena paprika-nerobim zaprasku/neviem ako sa povie presne po slovensky-zapraska/....posielam foto...no nie ja ale dcera...

sedmikraska

tak mailik- sedmikraskaska@seznam.cz ja som vcera vecer kolacik napiekla a chystam sa na sosovickovu polievku mliecnu s udenym maskom, takze ak mas nejaky dobry typ na nu, tak sup sem s nim :) ja som predsa este stale antitalentik :)

[zruseny12]

no sedmikraska ahoj...slubila som vam aktualnu foto ak chces posli mail...inak ja idem varit obed...nie upratovat>..:0))))......dnes je nedele,dnes se nedela...

sedmikraska

dobre ranko a dobru noc :D jaaaj, dnes budem v praci asi len do obeda a potom hajde domov upratovat- uz sa tesim. zase mi zacali klicit slnecnice a domace bylinky,. tak sna dzajtra nakupim ketinace a sup s tym na okno. Vtacik je uz nakrmeny a aj cerviky navecr nachytane :D