Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ano tak je Sedmikraska...a slubila som ti aj moje fotky..tak by si to tam uz mala mat:-)
jeeeee, ze to bude tvoj psiiik, uz sa tesim :D
Ahoj Krishka, zatial nemam ziadny mailik, ale cakaaam.
ahojte..poslala som vam nieco na mail..pozrite si..Mariaa aj Sedmikraska...
Tak snad si nikedy najdu deti cas. Priatelova mamka sa teraz tiez uplne pomalinky uci na PC- aj ked len zapnut a vypnut Skype, ale aj to je pokrok a staci jej to na to, aby sa porozpravala s nami :)
Je dobre, ze pracujes, aspon neni tolko casu myslet na choroby a problemi :) ja rada pracujem, minuly rok cez leto ako sme boli v Irsku som nemala pracu a poviem ti, ze som sa isla zblaznit, lebo minuly rok bol moj najhorsi v zivote a tie tri mesiace bez prace wsom nad tym vsetkym stale premyslala a vobec mi to neurobilo dobre a ani teraz neznesie byt sama azozmyslam aj nad navstevou doktora, ale nejak sa chcem cez to preluskat sama. Vela ludi mi hovori, ze po takych skusenostiach aspon budem silna, ale podla mna som bola ptedtym silnejsia :(
nie mame to v anglictine zapnute,ja sa nebojim toho,ze sa nenaucim len keby mali cas deti...a to mi hovorili,ze ked budeme mat PC tak ma vsetko naucia a nic s toho...ale musim uz ich k tomu donutit...len ja som zacala chodit do prace tak ani mi to nechyba teraz...
ja som este pred rokom nevedela na PC absolutne nic (tak nejak som bola z chudobnej rodiny) vedela som ho mozno zapnut :) povedz dcere nech t vsetko ukaze a necha ta to jeden krat urobit pod jej dozorom a potom uz to budes vediet. Mas slovenske menu? Pise ti pocitac po slovensky?
ja si sama prefarbujem a striham vlasy od 15-nastich aj vela ludi som strihala,ale odkedy som ochorela jednoducho mi blond nejde...a ani mi to nechyba,mozno len ta kvalita vlasou mi chyba...:0((((..../tiez vyzeram staro,ked mam blond,a predtym ked som mala blond tak mi hadali tak pomaly o 10rokov menej az mi to bolo na skodu.../
ja som si raz skusila sama prefarbit vlasy na blond, no a vyzerala som ako cigosky nejaka :D to bolo skor zlte :) a vzadu som si nedofarbila, no proste tela, na druhy den som si kupila risavu a od vtedy mam taku, no skusila som aj zlate jablko a cervenu- tej som sa potom nemohla zbavit :(
kazdy sa moze seknut...