Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a odkiaľ si pôvodne? z akého mesta v SR? kvôli peniazom si to nevieš predstaviť?
no sme tu tak 2 roky, ale z toho som mala tak 7 mesiacov dovolenku :D a 3 mesiace v Irsku. Zostat tu neplanujeme, no neviem si predstavit pracovat u nas
no su tu take iste :)ja ich aj lubim, ale nechce sa mi s nimi piplat :( na Nemeckach ked som bola na hriby, tak sme nenasli nic, ale videla som tam prvy krat v zivote tie velikanske mraveniska lesnych mravcov, neskutocne :-o a navyse nas tam zastihla burka, tak to bolo hrozne, lebo v lese prsi este aj po burke- zo stromov
janka no toto. si z dediny a nebola si na hríboch.
my chodievame na záhorie väčšinou na hríby.
sedmikraska už som kukla tie fotky. inak ty si už ako dlho v Škótsku? plánuješ tam už zostať?
ja ich papám :D ale nezbieram
lebo ja som síce z dediny, aleveru na hríby som ešte ani raz nebola :D neviem ani prečo ma to napadlo :) a v škotsku sú také iste druhy hríbov?
ja tiež nepapám hríby, neľúbim, ale rada ich zbieram.
joooj a jak rada :) nepapam ich ale potom, ale rad ich hladam. Tu v Skotsku nikto nechodi na hriby, tak som stastna, lebo som nasla vela veeelikanskych :) nezbieraju to tu lebo sa boja, ze sa otravia, smiesne sa bavit o tom s nimi :)a nedaju sa ani len prehovorit
dievčence chodievate aj na hríby??????