Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
noooo sisik neviem kde si ten tvoj mail urobil medzipristatie,ale ja ho este nemam...:0((((........
sisik, bola tu krishka, tuším ale niekedy doobeda.
sedmikraska.tiez rada nakupujem veci a avivaze co krasne vonaju a ked vyperiem a rozvoniava to po byte,ale poslednej dobe ani neviem aku avivaz mam kupit stale to menia...
Krishka tu dnes este nebola? lebo ten jej maly olivierik ku mne este stale nedorazil...
Ahoj sisik,diky moc idem sa pozriet...
my sme dnes este vsetci doma, < statny sviatok> a je krasne od rana, budeme opekat, vcera som uz "napacovala " maso, tak dufam, ze dovtedy nezacne prsat, lebo pomaly kazdy den sa tu "rozleje" a rozburkovatie
Maria, dnes som poslala srandicky aj tebe, zatial sa mi nevratilo;-))
hahahaha, no veru
teraz som citala od teba mailik, chudatko malicke vtacatko... no taky je zivot... nasa hrdlicka anicka poctivo sedi na vajickach, vcera ju prisiel pozriet manzelik, tak sa bola trochu "povystierat", dufam, ze jej doniesol aj nejake musky alebo co, lebo ona sa z toho hniezda ani nepohne, len aby im vevericky a chipmanky nevyzrali ich male bambule < vcera sa tam prehanal taky jeden taky maly podozrivy
ahoj sisik :) kacicu mam, ale nekvaka, ale sici ja blazon :) hovorime o parnej kacici- ta blbost na cistenie pod tlakom pary. A ospevujeme aj vysokovykonne vysavace :D Takze chlapy mozu myslet, ze hovorime mimozemsky :D
Ahojte kocky, sedmikraska, to co za kacicu mas?? O com to debatujete?
< nejaky vysavac?>