Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

dobre ranko..no ani mne sa nechcelo vstavat...a este viac sa mi nechce pracovat.
Este neviem co bude cez leto, no chystame sa do Chorvatska, na nejaky last minute, niekedy v auguste. A v sept. by sme mali ist do Angl...vsetko je stadiu planovania.

[zruseny12]

...a kolko si mi chcela toho poslat?lebo sisik mi minule posielala a musela vela fotiek vymazat a poslala mi len par,ale mne stale chodia maily tak ja neviem...ale mne sa tiez stava,ze obcas nemozem jajboli poslat mail,napisem a potom mi to nechce poslat...tak niekedy sa mi ani nechce pisat,lebo viem ze pisem zbytocne...inak u nas je krasne,ale tiez vcera prsalo...

barbinka

ahoj maria. tak včera som kukala pokec a prišlo , že neodoslané na tvoj mail. takže s tým asi niečo nebude v poriadku. tak ti to skúsim poslať na iný mail.
jaaaj, dnes sa mi vôbec nechcelo vstávať, nejaká som zničená. mala som aj tenis včera.
tak krishka kam sa to ty chystáš na dovolenku?
janka včera si tu moc nebola. fňuk
a jajbolík vždy až na večer príde v poslednej dobe.

krisha

ahojte..barbi..tusim som to ja spominala. Ved zajtra to v praci preberieme:-)
Jajbolik..pekne si preliec PC, lebo nam tu chybas...Aj Oliver ta pozdravuje a pyta sa, ze co dostane na meniny, nebuduci utorok oslavuje:-))mohla by si mu nejaku torticku upiect...dnes pasli za obet moje oblubene slapky

Dr jajboli

Ahojky,
zdravím všetkých prítomných aj neprítomných, skúšam len PC, doobedu mi nešiel, teraz som to skúsila, no, ale nikoho tu nevidím, takže aj odchádzam. Príde pán doktor mi podoktorovať PC a zistiť diagnózu. Dúfam, že nedostane skorej na ID ako ja!
Ak bude mať nasadené lieky a bude mu lepšie, ihneď som tu!
Pozdravujem všetkých a Oliveríka zvlášť!

barbinka

krishka, ja si pozriem až doma. ako už viete, že tu nemôžem. už si presne nepamätám, ale ty si to rozprávala o dovolenke?

krisha

som tu opat..dnes mam nejako vela prace:-D Baby..Jancecka aj Barbinka, pozrite si na pokeci Olivera..teda Barbi, ty asi az doma.

[zruseny12]

nie neviem poradit a aj ja sa za chvilu vyparim tak pekny den...ona nieco spominala,ze ide robit vysacky na muku...pa