Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte, včera som sem už neprišla,lebo nakoniec prišla búrka aj k nám a vypadol net, a pršalo do samého večera, no čo už, dnes sa rysuje krásne :D tak uvidíme :D
krishka videla som inak aj Olivera. zlatunký. a mňa ešte láka južná amerika. ale rada sa pokukám všade. mám rada cestovanie. tak aj teraz sa už teším do Chorvátska, síce až koncom augusta. no čo už. a inak na makarskú idem už asi piatykrát, čiže už tam všetko poznám. inak keď som mala 15, tak sme boli so sestrou na diskotéke v jaskyni. neviem, či vieš, čo myslím.
Zdraviiim :) jaj aspon, ze ste to tu vcera moc nepopisali a netrvalo mi teda dlho sa dostat do obrazu :) no keby mala Jajboli zdravy pocitac, tak by to bolo urcite na dlhsie. Sisik mi tiez poslala zverinec a tiez tu jej psika niekto nazval ovecka :)
jeej..to je aj moj sen...ja to mam uz aj naplanovane:-D lietadlom by som sla do Ciny...tadial vlakom cez transsibirsku magistralu do St.Peterburgu a odtial zase do Moskvy...Kamarat tam bol nejak takto pobobne a povedal, ze to bol zazitok na cely zivot, ale ze uz by si to nezopakoval. V Cine ho okradli, nikto sa s nim nechcel rozpravat po anglicky, vsetko im musel kreslit...dokonca musel pracovat na ryzovych poliach, lebo kedze ho okradli, nemal doklady a aby mu vystavili nahradne a mohol si ist vyzdvihnut peniaze, ktore si dal poslat na ucet, musel platit nejake poplatky. On je dobrodruh. Takto bol aj v Kanade, tam pracoval na rybarskej lodi, odtial sa dostal do USA...Vacsinou ho stretavam raz-2krat za rok a vzdy je po navsteve inej krajiny. Zavidim mu tie zazitky
no to je super, aj ja by som takto postupne chcela ponavštevovať všelijaké mestá. no v Londýne som už bola a celkom som sa zamilovala. môj sen je ešte Moskva.raz tam chcem ísť.
ja nechcem ist na slepo, lebo idem len s kamaratkou..a dve baby..vies ako to je. Aj ked chorvatsko sa mi zda celkom bezpecna krajina. Makarska je fayn, tam sa mi paci asi najviac...uzasny nocny zivot. My by sme chceli ist tiez do Londyna..len na taky predlzneny vikend. No, ved este uvidime. Dala som si zavazok, ze okrem dovolenky, kazdy rok navstivime nejake europske mesto:-D
krishka my sa chystáme koncom augusta do Chorvátska. a do Anglicka kam? to sme mali ísť do Londýna začiatkom júla, teda teraz, ale nejako to nevyšlo. a my ideme do Chorvátska na slepo, zrejme na Makarskú.
tak posli tak...
maria ešte to pozriem, no ja mám dosť veľké tie fotky. tak v najhoršom pošlem po jednej.
...no ja sa asi s vami rozlucim prajem pekny den...obcas sa tu mrknem,ale chcela by som umyt okna...tak moc pisat nebudem...pa