Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

no kupovala som ju tu v Lidli bola akcia, tak som neodolala :) ten nas vysavac nevysaje ani vlasy z koberca a musim ich kefovat. som inak blazon do cisticov, mam dom asnad cistic na vsetko co sa da :) a som aj blazon na prysky na pranie, avivaze, na umyvanie riadu, mydla na ruky, sampony a sprchace. V poslednej dobe sa uz ale zacinam krotit a hovorim si, ze uz kupim dalsie az ked sa minie, no vcera napr ten gel na pranie vo vankusikoch s vonou orchideje a dve tekute mydla na ruky Radox- takze asi sa az tak moc nekrotim :D

sedmikraska

Tuzim aj po silnom vysavaci, mam len asi 1200 Watovy a strasna slabota- bol ale lacny..Ta kacka neviem kolko ma, ale urcite je aj silnejsia, lebo stala snad len nejak do 800sk

[zruseny12]

neviem co sa stalo,lebo vcera ked mi to povedala kamaratka,tak som mala dost..nemomla som dalej telefonovat...stale to mam v hlave...:0((((...vela slovakov pride o zivot takto v cudzine a to len koli tomu ,ze musia ist za pracou do zakranicia...
a k tej kacici...ja mam tiez rada take veci a pomocky na upratovanie atd.velmi to cloveku ulahci robotu,ze?a je este silnejsia ako ty pises?
my sme si kupili tiez ten najsilnejsi vysavac,co aj tepuje a ked vysavam a je poriadne vycisteny tak to tak saje,ze ma bolia az ruky kym nepovysavam celu izbu...ale inak som s nim spokojna...lebo poriadne vysaje koberec aj do hlbky...

sedmikraska

pre Boha, co sa stalo?? Aj tu zomrelo na farmach vela mladych ludi, minuly rok tusim v nasom okoli traja, koli spatnej bezpecnosti. Dvaja niesli foliovnikovu konstrukciu a dotkli sa nou elektrickych rozvodou:( dalsi zhorel v karavane.. a urcite bolo toho viac, no hroza
Inak ta kacica je super a zb okien mi to zmilo aj farbu, ked sme malovali ramy. Na prd je, ze musis tahat vsade tu snuru do elektriky amozno by som kupila s vacsim vykonom. Je super aj na sporak a podlahy. Ja som s tym cistievala macickyn zachod, lebo to znici vsetky bakterie, musim ju znova vytiahnut :)

[zruseny12]

jaaaaaaaj,ja by som to zariadila uplne inak,keby som to mala v moci...aby vsetci Slovaci mali pracu doma a boli doma....vela ludi pride o zivot v zahranici len koli tomu ze musia ist z domu,keby boli doma urcite by sa to nstalo...:0(((((....
vcera som sa dozvedela smutnu vec...kolegini zomrel v Holansku mlady syn 21rocny...je cloveku do placu ked take spravy pocuje...:0((((....s tym by mali nieco robit nasi politici...

[zruseny12]

no ja som uz dlho neumyvala okna,koli praci som zanedbala,ale som ich ani nesrubovala len s vonku...sak aj ja mam taku skusenost...tolko co umyjem okna prsi...a tu KACICU SI uZ SKUSAL,ci len kvaka stale v skrini?

sedmikraska

oni maju hrdost ale sami pred sebou, mne pridu proste, ze uz sa tu vsetci postavili do ulohy otrokov a nesnazia sa s tym nic robit. Zarobia si tu aj tak lepsie ako u nich a viac ich nic nezaujima.
Maria, ja som v praci :) mas velke upratovanie? Ja som mala v nedelu, no a vpondelok aj tak bol zase vsade bordel :) teraz budem mat v piatok pred odjazdom, no moc casu na to nebude. Chladnicku necham zapnutu, tak ju nebudem rozmrazovat a okna sa mi umyvat nechce, ved zaprsi :D hlavna vec, ze som si pred par mesiacmi kupila na to tu parnu kacku :D tam kvaka dole v skrini

[zruseny12]

tak len hrabaj....hrabaj aby si mala dost:0))))...inak planujem sa ist opalovat,ale este neviem ci to vyjde...

barbinka

ahaaa, keď si v práci, píšeš oveľa viac. ja ešte dve hoďky tu pobudnem, pomaly si musím začať nadrábať hodiny, nech v piatok môžeš ísť o druhej domov.