Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no kupovala som ju tu v Lidli bola akcia, tak som neodolala :) ten nas vysavac nevysaje ani vlasy z koberca a musim ich kefovat. som inak blazon do cisticov, mam dom asnad cistic na vsetko co sa da :) a som aj blazon na prysky na pranie, avivaze, na umyvanie riadu, mydla na ruky, sampony a sprchace. V poslednej dobe sa uz ale zacinam krotit a hovorim si, ze uz kupim dalsie az ked sa minie, no vcera napr ten gel na pranie vo vankusikoch s vonou orchideje a dve tekute mydla na ruky Radox- takze asi sa az tak moc nekrotim :D
niektore veci ked vysajes uz nemusis ani vyprasit...
ale ty si kacicu asi kupovala uz tam,ze?
Tuzim aj po silnom vysavaci, mam len asi 1200 Watovy a strasna slabota- bol ale lacny..Ta kacka neviem kolko ma, ale urcite je aj silnejsia, lebo stala snad len nejak do 800sk
neviem co sa stalo,lebo vcera ked mi to povedala kamaratka,tak som mala dost..nemomla som dalej telefonovat...stale to mam v hlave...:0((((...vela slovakov pride o zivot takto v cudzine a to len koli tomu ,ze musia ist za pracou do zakranicia...
a k tej kacici...ja mam tiez rada take veci a pomocky na upratovanie atd.velmi to cloveku ulahci robotu,ze?a je este silnejsia ako ty pises?
my sme si kupili tiez ten najsilnejsi vysavac,co aj tepuje a ked vysavam a je poriadne vycisteny tak to tak saje,ze ma bolia az ruky kym nepovysavam celu izbu...ale inak som s nim spokojna...lebo poriadne vysaje koberec aj do hlbky...
pre Boha, co sa stalo?? Aj tu zomrelo na farmach vela mladych ludi, minuly rok tusim v nasom okoli traja, koli spatnej bezpecnosti. Dvaja niesli foliovnikovu konstrukciu a dotkli sa nou elektrickych rozvodou:( dalsi zhorel v karavane.. a urcite bolo toho viac, no hroza
Inak ta kacica je super a zb okien mi to zmilo aj farbu, ked sme malovali ramy. Na prd je, ze musis tahat vsade tu snuru do elektriky amozno by som kupila s vacsim vykonom. Je super aj na sporak a podlahy. Ja som s tym cistievala macickyn zachod, lebo to znici vsetky bakterie, musim ju znova vytiahnut :)
jaaaaaaaj,ja by som to zariadila uplne inak,keby som to mala v moci...aby vsetci Slovaci mali pracu doma a boli doma....vela ludi pride o zivot v zahranici len koli tomu ze musia ist z domu,keby boli doma urcite by sa to nstalo...:0(((((....
vcera som sa dozvedela smutnu vec...kolegini zomrel v Holansku mlady syn 21rocny...je cloveku do placu ked take spravy pocuje...:0((((....s tym by mali nieco robit nasi politici...
no ja som uz dlho neumyvala okna,koli praci som zanedbala,ale som ich ani nesrubovala len s vonku...sak aj ja mam taku skusenost...tolko co umyjem okna prsi...a tu KACICU SI uZ SKUSAL,ci len kvaka stale v skrini?
oni maju hrdost ale sami pred sebou, mne pridu proste, ze uz sa tu vsetci postavili do ulohy otrokov a nesnazia sa s tym nic robit. Zarobia si tu aj tak lepsie ako u nich a viac ich nic nezaujima.
Maria, ja som v praci :) mas velke upratovanie? Ja som mala v nedelu, no a vpondelok aj tak bol zase vsade bordel :) teraz budem mat v piatok pred odjazdom, no moc casu na to nebude. Chladnicku necham zapnutu, tak ju nebudem rozmrazovat a okna sa mi umyvat nechce, ved zaprsi :D hlavna vec, ze som si pred par mesiacmi kupila na to tu parnu kacku :D tam kvaka dole v skrini
tak len hrabaj....hrabaj aby si mala dost:0))))...inak planujem sa ist opalovat,ale este neviem ci to vyjde...
ahaaa, keď si v práci, píšeš oveľa viac. ja ešte dve hoďky tu pobudnem, pomaly si musím začať nadrábať hodiny, nech v piatok môžeš ísť o druhej domov.