Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no ahoj Mariaa, konecne si ma niekto aj vsimol :(
AHOJ SEDMiKRASKA....ja som tiez nazvala oveckou,krasny psik...mne pripada ako plysova hracka...
ja si beriem dovolenku pribežne, ked potrebujem ísť lekárke, alebo do mesta na nákupy, neberiem si jednorázovo celý týždeň, to iba vtedy, ak by sme šli niekam, trebárs stanovať alebo pri more, no nemáme nič naplánované, takže tak :D moj ocino by bezo mna v robote nevydržal :D som jeho pravá ruka :D
ja som našťastie ešte kožné problémy nemala žiadne, ale dávam si ja na takéto veci pozor. už iba tri týždne a idú mi trhať zuby. aaaaaaaaaaaaa
kedy si berieš inak dovolenku?
o tom som počula, vraj to je bolestivé D: nechcela by som D:
doteraz som nemala šajnu ake všeliaké nástrahy ma čakajú, nič som nedostala, odteraz ako o tom viem,určite si niečo domov prinesiem D:
no do vody nechodím v šlapkách. len v mori kvôli ježkom. ale to riziko plesní je iba na kúpaliskách, nie na jazerách( aspoň myslím). a inak v bazéne tiež môžeš hocičo chytiť. priateľ chytil pásový opar.
no aj do vody? Aj pri vodu v šlapkách? asi inak budem aj ja D:
no tak to je pravda, všelijaké plesne. a chytíš to raz a potom s tým budeš mať problémy stále. ja všade len v šlapkách chodím.
jéj to je super, my sa chystáme teraz na víkend na kupko, v sobotu ak sa bude dať a v nedeľu naisto, teda veľa záleží na počasí, ale snáď bude pekne :D nechajme sa prekvapiť :D
včera som bola na pedikúru a tak ma nastrašila, čo všetko môžem na kupku chytiť, že som si hned bola kúpiť v lekárni taký sprej na nohy, prevencia
no ahoj janka, aj u nás je krásne. už si nám tu chýbala inak. dnes sa pôjdeme asi okúpať na večer tak okolo šiestej na jazero. troška chcem porelaxovať.zajtra a vo štvrtok ma čaká tenis, tak potrebujem zregenerovať.