Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
asi ti ich chcel rozmonozit,tie muskaty...
on je mlady na slapky,ale slapky by sa potesili tie starsie...
tak sa maj krasne a vyspi sa do ruzova...pa
Dnes Oliver len poobhryzoval muskaty:-)celkom dobra bilancia.. Mariaa..ved on je este na take slapky moc mlady:-)
Dnes som taka velmi unavena, ze ledva vidim na PC, pojdem do sprchy a hned do postele. Tak sa pre dnesok s vami lucim, prajem prijemny zbytok vecera a zajtra sa stretneme v praci:-)))pajte
no mna by zaujimalo ako jajboli a jej PC...sa dnes maju...
ked chce slapky nech ide na E55....
krisha ako sa ma psik? Spapal dnes aj druhe slapky? :D
no sisik uz pomaly budem na slnku,ale mailik nikde,asi sa zastavil niekde na kupalisku,lebo je dnes dost tepplo u nas...:0)))))........aspon ti ten spray dlhsie vydrzi:0))))....
cafte cafte...v robote nam siel neskutocne pomaly internet, vlastne aj vsetky ostatne programi...a vy ste toho stihli popisat:-)
tak som dokukala mailik a ta plaz vyzera fakt uzasne neskutocne, fakt je parada, ez na svete su taketo miesta, tu v Skotsku je napriklad magneticka hora, kde ked polozis na zem plechovku tak sa nekotula dole, ale hore
Barbi, ja ze ty si uz doma:-))
tak ja odchádzam domov, tak sa tu majte.paa