Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

som kupila taky fajny spray s vyssim ochrannym faktorom, a veeeelmi "dobre" som ho odlozila, aby bol v pripade potreby akoze po ruke, vymyslela som nejake super miesto, lebo ho teraz neviem najst :-)))

[zruseny12]

takze sa majte krasne,lebo neviem s kym sa este uvidim..:0))))....idem na pekac...:0))))...vsetkym prajem krasny zb.dna...pa

sisik

ja som tu jeden cas kupovala, avivaz s vonou levandule zmiesanej s vanilkou, kraaasna vona, stale by som mala nos zaboreny do takto vyvonaneho pradla
:-)), ale tiez to zmizlo z obchodov :-((((

[zruseny12]

..ja zasa ani neviem, co to bola za vona,nejaka zvlastna, ale pekna...silan...a zmenili ju...uz to nie je ono...ale to vela veci aj kremi na ruky...aj gel sprchovaci ..morske riasy...bol vyborny...a stale nieco menia...uz clovek nevie ani, co kupovat...

[zruseny12]

sisik aj u nas vcera prsalo a vecer nakoniec este aj slnko svietilo...no ja sa s vami za chvilu rozlucim idem sa zasa opalit...

sedmikraska

mariaa, ja som raz kupúila avivaz SENZA s vonou pomaranc a skorica, no uplne som sa zamilovala a nemozem ju uz nikde najst :( pytala som sa po vsetkych moznych drogeriach a nic. Mam rada kvetinove a vocne. Take tie lesne zelene a modre nemusim

sedmikraska

no aj mne je velmi smutno za vtacikom, som vcera tak plakala, ale musela som prestat, lebo som bola predsa namalovana!! :D tym sa vzdy ukludnujem- ze sa rozmazem :) co uz, vedela som, ze sa to moze stat apriatel mi to stale aj pripominal, ze sa to mozno stane a nech potom neplacem, lebo som ho aspon skusila zachranit.
Sa mas, ze ste takto doma, tu sa pracuje aj cez sviatky, ze pretoze sviatky su len pre bankerov- wankerov (neviem ako sa to pise, ale snad rozumies :)