Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

no tak ja chodím tak okolo siedmej do práce a väčšinou tu nikoho nie je, tak preto sa čudujem. u nás je dnes nejako pod mrakom, snáď nebude pršať, večer mám tenis.
krishka ty si tuším z BA, nie?

krisha

ahoj Barbinka...No Mariaa, ja sa ho snazim vychovavat, ked spravi nieco zle, napriklad, ked rozhryzol slapku, tak som mu s nou jednu slabu dala po nufaku, ale ked spravi nieco dobre, napr ked mi da labku, dam mu zato piskotku:-D Kadernicke sa idem dat zafarbit a ostrihat...maska je uz v tom automaticky:-D

[zruseny12]

ano som doma az do piatku...a pokracujem,dnes by som chcela obyvacku...no krisha,som rada ,ze zvladam svoje upratat...:0((((......i to s prestavkami....oliverko,sa casom nauci,ze to nema robit,len ho musis naucit...inak je to velmi pekny psik...sak ti robi aj zahradnika...:0)))).....este,ze ti tie muskaty nepocural....to by bolo horsie...:0))))....
a co ides ku kadernicke sa strihat,alebo iba dat nejaku masku?

krisha

aj ano, ale aj tak som prisla neskor do prace, sa mi nechcelo vstat z postele:-D Oliverko v pohode, kuse vsetko co mu pride pod labku:-D ale uz som si zvykla. Chudatko, dnes bude skoro cely den sam doma, lebo idem hned z roboty kadernicke, moje vlasy vyzeraju jak osta...slama:-D Ale nakazala som susede nech ho ide pozriet a dat mu papat. Som rada, ze byvam v bytovke, kde mame taky sukromny dvor, takze Oli nikomu nevadi. Ty si dnes opat doma Mariaa? Pokracujes v upratovani? Mohla by si aj k nam prist, ked si uz vo svungu:-D

sedmikraska

tak sa maj a sprchu nie moc studenu, aby ta nahodou neprebralo az tak, ze by si sla rovno do roboty miesto do postele :D