Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no tak ja chodím tak okolo siedmej do práce a väčšinou tu nikoho nie je, tak preto sa čudujem. u nás je dnes nejako pod mrakom, snáď nebude pršať, večer mám tenis.
krishka ty si tuším z BA, nie?
ahoj Barbinka...No Mariaa, ja sa ho snazim vychovavat, ked spravi nieco zle, napriklad, ked rozhryzol slapku, tak som mu s nou jednu slabu dala po nufaku, ale ked spravi nieco dobre, napr ked mi da labku, dam mu zato piskotku:-D Kadernicke sa idem dat zafarbit a ostrihat...maska je uz v tom automaticky:-D
Ahoj Barbinka....ja som uz hore skoro a nechcem moc behat po byte tak hned sadam k PC...
ano som doma az do piatku...a pokracujem,dnes by som chcela obyvacku...no krisha,som rada ,ze zvladam svoje upratat...:0((((......i to s prestavkami....oliverko,sa casom nauci,ze to nema robit,len ho musis naucit...inak je to velmi pekny psik...sak ti robi aj zahradnika...:0)))).....este,ze ti tie muskaty nepocural....to by bolo horsie...:0))))....
a co ides ku kadernicke sa strihat,alebo iba dat nejaku masku?
ahojte dievčatá. no kukám, že nejako skoro ste sa rozpísali.
aj ano, ale aj tak som prisla neskor do prace, sa mi nechcelo vstat z postele:-D Oliverko v pohode, kuse vsetko co mu pride pod labku:-D ale uz som si zvykla. Chudatko, dnes bude skoro cely den sam doma, lebo idem hned z roboty kadernicke, moje vlasy vyzeraju jak osta...slama:-D Ale nakazala som susede nech ho ide pozriet a dat mu papat. Som rada, ze byvam v bytovke, kde mame taky sukromny dvor, takze Oli nikomu nevadi. Ty si dnes opat doma Mariaa? Pokracujes v upratovani? Mohla by si aj k nam prist, ked si uz vo svungu:-D
vyspata?co oliverko?
bre ranko...
dobre rano vsetkym...
tak sa maj a sprchu nie moc studenu, aby ta nahodou neprebralo az tak, ze by si sla rovno do roboty miesto do postele :D