Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krishka a originál si odkiaľ?
a inak Raču poznám dosť dobre. chodila som tam na gymnázium osem rokov. ja som zasa z Petržalky.
no maria áno, musíme byť zohratí.
teraz už mám aj dosť silu, tak mám celkom silné údery, tak som rada, ale to je tréningom všetko. keď sem prídeš, tak ťa vezmem zahrať si. niečo ťa snáď naučím :-)
no a k tým naháčom, však ja na nich nie som zvedavá, nech si okupujú kúsok ostrova, ale oni sú už všade. jaaaaj, ešte sa mi aj predklonil jeden predo mňou.
byvam v Raci...v byvalej praci som to mala kusok, som sa zviezla vlakom na hlavnu a bola som v praci. Ale teraz robim v Novom Meste, takze to mam kusok dalej:-D teraz malokedy chodim von, lebo som mala doma vela prace, prepisujem este aj texty, takze ked si mam oddychnut rada som doma a relaxujem:-D obcas vybehnem aj na korcule, alebo bicyklovat sa, hned sa zastavime s kamoskami aj na kofcu, takze spojime prijemne s uzitocnym:-D No teraz vacsina znamych co mam tu, prazdninuje mimo Ba, je v zahranici, alebo su proste doma. Aj ja som kazdy vikend u nasich, je mi tam lepsie a mam tam aj partiu. Na Ba som si este stale nezvykla
...no tak tymto nahacom vobec nerozumiem...:0((((...
jasne,ja som este tenis nehrala,ale asi chapem ked je stvorhra tam musite byt zohrany,ze?tak nech ti to vyjde...a bude pekne pocasie...
jj maria. teším sa už. aj zajtra mám tenis, ale to len štvorhru a tá je skôr o technike, tam sa až tak nevybehám a ko pri dvojhre. my dvojhru máme 3krát do týždňa(to musí byť určite) a keď ideme navyše na štvorhru, tak neprotestujem.
kde inak bývaš? časť BA stačí. sme boli včera na večer s priateľom na korčuliach na hrádzi a boli sme sa okúpať v Rusovciach. a inak tam už je toľko naháčov, že až. kedysi tam bývali len starí ľudia, ale teraz už aj veľa mladých tam bolo. a začínajú okupovať celé jazero.
u nas je krasne svieti slnko...zatial...
Barbinka...takze ty sa chystas nahanat lopticku?
krisha,mne jeden clovek povedal,ze psa netreba byt ,len ked tak uz stocit do rurucky noviny...musia to byt noviny, a s tym mu pohrozit,ze to na psov zabera...
ja som to skusala a ide to...
uz sa vyjasnuje:-D no, byvam tu a pracujem, ale niesom odtialto...