Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no mi sme tam mali taku jednu babku co stale hovorila vtipi a vtipkovala...a vies si predstavit...ake to pre nas bolo...a jedna mlada holka tak mala aj stehy v ustach tak jej normalne sa pokrutili...od smiechu...aj taky mlady chlapci tam boli...no fakt zazitky ok....ja som uz na kresle zacala rozpravat...
tak aj ja mám pekné zážitky, až na jednu pani, ktorú nám dali na izbu v tretí deň, ktorá nenormálne chrápala ako taký medveď. to bolo niečo strašné. sme sa ani jedna nevyspali.
akurát som bola mimo z toho, že ma domov nechceli pustiť, že zle rozprávam a že nejem poriadne.
sak aj ja....tiez to bolo hnusne,len to bolo uz davno,ani to uz pravda nie je,sak som to pisala,urcite si to citala...ale v nemocnici sme sa vysantili z pacientami mam pekne zazitky stamade...z nemocnice...
ja som mala chronický zápal. ja som bola dva týždne na antibiotikách a dva týždne zdravá. a takto sa to so mnou ťahalo. len to boli také bolesti, že som myslela, že zomriem. v noci som sa začala dusiť, že som nedokázala rehltnúť svoje vlastné sliny, preto, že som mala tie mandle veľké nahnisané , navreté. ani som vtedy nemohla poriadne športovať, však som bola skoro stále na liekoch.
ja tak isto. myslím si, že každý človek by mal mať v sebe kúsok hanby. však ako by to tu vyzeralo? a tak isto, je to len moje súkromie a istá intimita. jaaaaaj.
a tú silu v rukách som ani ja poriadne nemala, teraz už mám veľkú. weeej
no mandle tiez vedia potrapit,pamatm sa na to ked som mala aj ja ich ist vyberat mala som ich take nahnisane,ze som uz ani jest nemohla atd.normalne som plakala taka to bola bolest,a ani sa ma nepytali ci suhlasim s vyberom...
presne tak,nahaci by mali mat svoje teritorium...:0))))....
origos z Leopoldova,dobrovolne:-D mne tenis vobec nejde, nemam silu v rukach, kamoska ma obcas vytiahne, ale nakoniec to skonci tak, ze ja som len divak. radsej si zahram bedminton a za skolu som hravala vybijanu. Nie som si ista ake Y/I tam ma byt:-D
Ja tiez nemusim tych nahacov, nech sa opaluju tam, kde to maju vyhradene, nie kde su aj ludia, ktori sa opaluju normalne:-D som toho nazoru, ze nahota je moje sukromie a je na mne koho don pustim..
no maria tak ale ty máš zdravotné problémy. ja našťastie som už v poriadku po vybratí mandlí. ale tiež som sa natrápila veľmi. nikomu to neželám.
no viem si to predstavit,tiez som bola raz na takom kupalisku v MOSTE,ale nic moc....ja som niekedy sportovala,ale teraz zadychcana som len vyjdem schody...