Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sedmikraska

no my sme sa nestretali potom, lebo vsetky tie zeny mali tak po 50 rokov a ja som mala 19., ale tam bolo super, jednu babku sme dokonca naucili znova chodit, to bolo super :) vies niektore babky velmi zleniveju koli chorobe a uz sa ani nepokusaju zaradit do normalneho zivota amy sme sa tam tak tesili s nou, no super, sme ju stale tahali s nami pozerat telku :D

[zruseny12]

normalka/pisem za seba/...mi zasa vidime srnky z okna, ale skor v zime ...teraz su niekde v lese tam maju dost potravi...

sedmikraska

vyspala som sa super, mame tie zavesy co svetlo neprepustaju a rano ako som ich rozostrela, tak slniecko vykuklo na mna, tak bolo hned veselsie :) kazdy den zdravim jelenceka v lese, ale u nas na zahrade bol len raz a odvtedy ho kazdy den vykukam :) A vy ako krasotiny?

sedmikraska

Aha, takze uz sa rozobera nemocnica :D som bola chvilu totiz pracovat :D No mne bolo v nemocnici tiez super, same pochutky varili a na izbe boli perfektne zenske, ktore mali operovany zlcnik a o zabavu som sa im postarala ja :) ich bruska boleli :D na konci ,,pobytu" mi jedna pani darovala strieborny prstienok s bielym kamienkom, ktory mam aj teraz na prste :) sme stale na zachodoch fajcili :D