Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dakujem Sisik....ale trosku si to pomylila...ja som nastastie celkom zdrava...ten ID si myslis s jajboli:-))ale aj tak dakujem...celkom ma to pobavilo:-)
Krishulienka nasa mila, k Tvojim narodeninkam ti prajem , aby sa ti plnili vsetky sny, ktore si si vysnivala, aby si si nasla lasku s ktorou budes stastna, aby sa Ti darilo v praci aj v sukromi, aby si bola spokojna, v pohode a aby si bola hlavne zdrava a nemusela behat po doktoroch a uz vobec nie vybavovat ID, no a aby si mala vela, vela penazi...aby si stastne zila, az kym neumres ...za mna nech Ti da boztek na nostek tvoj Oliverko, nech ta teda riadne pooblizuje:-)) cmuk
Noo maminka...mas absenciu:-)) ale ty mas krajsie starosti ako nejaku temu Ahojte. Ako sa ma drobcek? Papka a rastie ako z vody? To ja mam dnes narodeniny:-)))
Ahojte.ja uz som tu davno nebola,,citam ze nakupujete,lietate na balone,no len mi Krisha napis k comu ti treba blabozelat..som mimo temu,,uz ani neviem o com "debatite".Jajboli ty ides lezat kvoli chrbatu?tak Vam prajem pekny vikend,,pri troche stastia sa tu mozno objavim.AHOJTE HOLKY
Jajbolik..ved vsetci mame tvoj mail, tak my sa urcite ozveme:-)
Tak..kto z vas mi prvi zablahozela????
Ahojky všetkým!
Dúfam, že ste všetky zdravé a máte sa OK. Môj PC je u "akože opravený" ale ma ide šľak trafiť, lebo všetky maily sú fuč a aj vaše adresy, takže vás poprosím, keby ste mi ich nejako v jednom maily, trebárs jancecka píse všetkým, prosím ťa, prepošli mi ich.
V pondelok odchádzam do FN v NZ na "pobyt". Prišlo to veľmi nečakane, som z toho vyplašená a mám strach, čo so mnou tam budú robiť. Keď sa vrátim, určite sa ozvem. Zatiaľ mi to tu strážte, a dávajte všetky na seba pozor. Mám vás všetky rada!
baby budem končiť, dnes ideme skôr :d majte sa krásne, pekný víkend, nech vyjde počasie, papa baby
aj ty tam chodievaš krisha?? teda, ja som vlakom ešte nešla,ani lístok by som si nevedela kúpiť D:
my chodievame do Parndorfu vlakom, listok Ba-Parn a spat stoji nejakych 120 sk, co je uplne normalna suma. Akurat ze zo stanice je to trochu dalej, ale da sa ist skratkou, alebo taxi. Naozaj sa tam nepotrebujes dorozumievat, zoberies, vyskusas, zaplatis.
Chodili sme aj do Wien, ale ak tam ides cez vypredaje, maju tam uz len haraburdy...a ak maju novy tovar, je dost drahy. Drahsi nez v BA
Barbim, no super :d ja som mala na škole anglinu aj neminu no dorozumievať sa, to nie :D ale rukami nohami snáď