Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
pozri, ja po nemecky neviem nič. tam sa nepotrebuješ dorozumievať. jedine kvôli ceste, kebyže neviete trafiť náhodou. oni vedia aj po anglicky. takže keby náhodou, tak môžete po anglicky.
to by sme si kúpili mapu, musím sa dnes spýtať, veľa ľudí vraví, že v Rakúsku sa oplatí nakupovať :D keď sú zľavy :D možno nahovoríme niekoho :D bolo by to super, len horšie je to dohovoriť sa :D
no my nechodíme po diaľnici, ani neviem, či sa tam dá ísť po diaľnici. a v pohode cesta. Miško šoféruje a ja mu len vravím kam má ísť. no už tu cestu celkom poznám, ale kuknem ti, na čo treba ísť, lebo neviem presne to mesto ako sa volá. ale tuším na Eisenstad
a nič k tomu netreba?Ide sa po dialnici? Je to dobrá cesta? Asi by som nahovorila nejakú partiu, len neviem či Miško alebo švagor by si trúfli, chodíš ty alebo Michal šoféruje?
a áno je to v rakúsku
bola som na obede,mali sme zemiačiky a kalareb zapečený k tomu. dobré to bolo.
hej, my chodíme autom, no raz som to bola ešte dávno vlakom.
však kebyže idete takí štyria v aute, tak sa vám to asi aj oplatí. tu je mapa: mapy.linker.sk
no krishka, kedy ti to bude vyhovovať :DDD čo tak trebárs, dnes v noci? Keď zaspíš :D tak priletím vo sne aj na balóne :D
barbi, to je v Rakúsku?? Bože, koľko značiek existuje,ja poznám len tie hlavné,nike, puma, adidas :DD ale aj niektoré mi niečo hovoria ale nepoznám, toi dete ako, vlastným autom?? to by sa oplatilo tam ísť teda, je tam ľahká cesta?
noo..to by mohlo byt, let balonom som este nezazila, dobre teda, na kedy to objednas?
Parndorf je asi do 50km od BA. tak oplatí sa. nemajú síce najnovšie modely, je to vlastne outlet. sú to len značkové veci. máš tam športové obchody - nike, puma, reebok,adidas, kappa,ďalej lacoste, tommy hilfiger, mustang, mango, mexx, vans, oliver, billabong, ecko, g-unit, armani, benetton, calvin klein, champion, converse, d&g, diesel, escada, esprit, gant, geox, gin tonic, gucci, his, levis, miss sixty, oakley, oneill, pepe jeans, prada, timberland, triumph a kopa ďalších, len si nespomeniem. a akurát tam majú do 26.7. zľavy 30-70%.