Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a prajem krásne meniny oliverovi :D
krisha, ani ja nevydržím :D minulý týždeň sme boli na krštinách, už o 10 ma lámalo spať D: no hrúza, všetci ešte len ožívali a ja už by som najradšej buvala, ale vydržala som do polnoci :D ale kedysi som bola na disko od 9 hodiy večer do 5 hodiny rannej a nič mi nebolo, ešte dlho potom som nemohla zaspať :D
noo.ale mam pocit, ze uz som na to nejak stara:-D nevydrzim tolko co volakedy:-D A dnes ma moj Oliver meniny...
krisha, tiež fajne víkend :D
aj ja som toho kopu postihala..v sobotu sme oslavovala, najprv sme boli u nas a potom na opekacke, vcera som doobeda zas oslavovala s rodinou, cistili sme bazen, bola som na korculiach, potom s Oliverom na kofcu, zral sebe voditko a mne nervy:-D No a uplne vecer som bola este na cintore a pozriet kamosov na rybach..Spala som nejake tri hodky a tak aj dnes vyzeram..A dakujem za zelania, tym co som este nedakovala...Darceky boli rozne..doma vacsinou peniazky, chcem si kupit nove stereo...ja som totiz dost zavisla na hudbe a uz mam vybrate uplne paradne, len mam este malo penazkov. Od bab som dostala nafukovacku, kvetinky, kozmetiku, cokoladky, strieb.nausnice..a tot asi vsjo.. Barbi..ako bolo na nakupoch?
jeden kamoš ťa dokáže takto vyčerpať :DD to máš dobre, aspoň sa nebudeš nudiť :DD
nám prišiel kamarát z anglicka. v sobotu doobeda som robila, potom tenis, potom sme s ním boli do štvrtej rána vonku, v nedeľu sme sa išli kúpať poobede, potom sme išli na hrádzu korčuľovať a ešte večer na jedno jazero, kde sa ten kamoš okúpal a akurét začalo strašne pršať, tak sa tešil. domov som prišla o jednej. ale mám dosť a to len prišiel. je tu tri týždne. som zvedavá , čo bude dnes, okrem tenisu, na ktorý moc nevládzem.
ahoj barbi, aj ja som hotová, ale z počasia, lebo u nás je zamračené akurát tak do postielky, mne by vyhovovalo keby bol každý pondelok povinný dospávať D: my sme boli včera na kupku, strašne dlho a voda a slnko, strašne to vyčerpáva :D ani nie fyzicky ako psychicky :D a v sobotu, len taká oddychovka, lebo bol strašný vietor a dosť chladno, tak sme boli doma :D
ahoj janka. ja som totálne vyčerpaná a zničená. ja som bola snáď cez víkend všade možne.
sevas všetci :D tak ako sa máme? Krishka, snívalo sa ti, že si letela balónom? :D