Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

krisha, ani ja nevydržím :D minulý týždeň sme boli na krštinách, už o 10 ma lámalo spať D: no hrúza, všetci ešte len ožívali a ja už by som najradšej buvala, ale vydržala som do polnoci :D ale kedysi som bola na disko od 9 hodiy večer do 5 hodiny rannej a nič mi nebolo, ešte dlho potom som nemohla zaspať :D

krisha

aj ja som toho kopu postihala..v sobotu sme oslavovala, najprv sme boli u nas a potom na opekacke, vcera som doobeda zas oslavovala s rodinou, cistili sme bazen, bola som na korculiach, potom s Oliverom na kofcu, zral sebe voditko a mne nervy:-D No a uplne vecer som bola este na cintore a pozriet kamosov na rybach..Spala som nejake tri hodky a tak aj dnes vyzeram..A dakujem za zelania, tym co som este nedakovala...Darceky boli rozne..doma vacsinou peniazky, chcem si kupit nove stereo...ja som totiz dost zavisla na hudbe a uz mam vybrate uplne paradne, len mam este malo penazkov. Od bab som dostala nafukovacku, kvetinky, kozmetiku, cokoladky, strieb.nausnice..a tot asi vsjo.. Barbi..ako bolo na nakupoch?

barbinka

nám prišiel kamarát z anglicka. v sobotu doobeda som robila, potom tenis, potom sme s ním boli do štvrtej rána vonku, v nedeľu sme sa išli kúpať poobede, potom sme išli na hrádzu korčuľovať a ešte večer na jedno jazero, kde sa ten kamoš okúpal a akurét začalo strašne pršať, tak sa tešil. domov som prišla o jednej. ale mám dosť a to len prišiel. je tu tri týždne. som zvedavá , čo bude dnes, okrem tenisu, na ktorý moc nevládzem.

jancecka

ahoj barbi, aj ja som hotová, ale z počasia, lebo u nás je zamračené akurát tak do postielky, mne by vyhovovalo keby bol každý pondelok povinný dospávať D: my sme boli včera na kupku, strašne dlho a voda a slnko, strašne to vyčerpáva :D ani nie fyzicky ako psychicky :D a v sobotu, len taká oddychovka, lebo bol strašný vietor a dosť chladno, tak sme boli doma :D