Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dobré ránko všetkým sa praje :D
ok, maj sa pekne, dobru..
sisik..vypinam PC, je u nas strasna burka...dopiseme to zajtra..bru
Krishka, a ako si spokojna v novej robote, uz si si zvykla?
ja by som mu aj s dcerou dovolila byt s nami na posteli, ale ma to zakazane a si predstav, aky je vybity, ked manzel odisiel do roboty, on cez okno skontroloval, ze auto ide prec a az potom prisiel ku mne na postel, kym je muz doma, sa neopovazi :-))
nas je uz velky, ale knuci a dobija sa ku nam do izby, < on ma svoj gaucik, kde spava> ked sa boji, pri burke, alebo ked je velky vietor, cez okno vidi strasidelne kymacanie stromov, vtedy chce byt pri nas, ho pustim, lahne si na zem a je dobre, potom aj zachrape < a ja kopem mojho muza, ze nemozem spat:-))))
ja ked teraz robim takto, kazdy den padnem o desiatej do postele a ani neviem ako zaspim...
minuly tyzden som bola chora, brala som ATB, a neviem, ci z nich, ale nemohla som v noci spavat, bola som hore do tretej, piatej, cez den som tiez nespala.. a teraz to neviem dospat, odpadavam uz o deviatej vecer :-))
teraz ma 7 tyzdnov...no, ked odchadzam rano do prace tak pocujem, ze knuci, tak mi je to aj luto, ale musi si zvyknut. A ked sa vratim, sme spolu, ideme sa prejst, na kofolu, do obchodu a tak. Spava so mnou, takze neknuci
Krishka, uz si "odpadla" za pocitacom?Asi by si mala zalahnut, ked si unavena, lebo ked prepasies svoju hodinu, nebudes moct zaspat:-))