Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jeee ahoj krishka, tak ja dodatočne všetko najlepšie ti prajem. čo si dostala k narodeninkám? a ako dopadli oslavy?

sedmikraska

Necitala som vas teraz, ale chcem vas vsetjych pozdravit, sme akurat na trajekte z anglicka do Francie, tak vyuzijem rychlo internet :D bufam, ze sa mate vsetky krasne a posluchate! Jajbolik dakujem za majlik a som rada, ze sa PC uzdravilo. Sisik od teba mam tiez nadielku, ale pozrem uz az v Cechach, lebo by som tu jeden otvarala az do Francuzka :D Krishka dufam, ze havik posluchA TIEZ :) papa nadhery

sisik

Krisulka, tak to pekne pooslavuj, poriadne to roztoc, ved narodeniny su len raz do roka, ale nie zas az "pod stol" hihi, aby ti na druhy den nebolo na "bleee"
ja sa idem poponahlat vsetko tu tu postihat, ze idem domov...paa, paa, pozdravujem aj vsetkych neoslavujucich...peknu sobotu a nedelu
Maria, uz sa mi nic nepovracalo z azetu, Jajbolik, odpisala som ti na mail, presiel?? Dufam, ze pocitac uz bude zarezavat na 105%, ze ked sa vratis, bude stihat vsetok tvoj napor
Tak sa tam drz < nie metly, len postele:-)), budeme na teba mysliet, aby si sa nebala...paa

krisha

ahaaa..uz chnapem:-)oslava je az vecer, s partiou a zajtra s rodinou. U nas je tak cudno...aj to vyzeralo, ze bude burka a teraz krasne svieti slniecko

sisik

ja viem, ze to Jajbolik, ja som ti prave preto priala, aby si bola zdrava a neochorela, aby si nikdy nemusela chodit vybavovat take daco ako ID :-)))
< ako Jajbolik>