Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
al oplatilo. tak ja som rozmýšľala nad nejakými vecami, či si kúpiť, alebo nie. ale keď ja všetko, čo potrebujem mám. chcela som si jedny šatičky kúpiť, ale nesadli mi.
akurát som čítala témý zbrusovanie kože, ešte som o tom nepočula,musím sa na to spýtať mojej kozmetičky :D
ako to barbi, že si si nič nekúpila? to by som nedokázala, oplatilo sa vám tam chodiť????
noo už som tu. bola som na obede a ešte v meste v drogérii.
tak na nákupoch bolo fajn. ani nebolo teplo, čiže som bola rada. priateľ si kúpil tarfy (to sú nejaké boty na futbal na umelý trávnik), ja som si nekúpila nič, ale bratovi som kúpila tri tričká. tak sa tešil.
Silvička, sa má dobre :D je ustálená, je to ako kedysi :D
jajbolí je v nemocnici??????
Ahojte babenky!jaj Krisha tak aj ja sa pripajam,sice to uz som ako "posledny mohykan",ale prajem vsetko naj a nech ta vsetko zle na mile obchadza.nas drobulcek ma dnes 8 tyzdnov.uz je velky chlap,len skoda ze vam ho Nemozem ukazat!!!taky je krasny.baby a co ste vy ozaj take stare ked nezvladate ponocovanie--HA HA.ale mali by ste si to trenovat pretoze ked budete mat drobcov...ved viete.ale neberte to v zlom.a ozaj kvoli comu isla jajboli do nemocnice?Jancecka a ako sa ma Silvinka?
nemôžeš vedieť :DD to je len o zvyku :D daj si povinný týždeň, že budeš chodiť spať neskoro :D a hádam sa to upraví :D
Jancecka, ale ani ja to nechapem...no lepsie to asi nebude
krisha, ale ty si mladšia :D a slobodná, nechápem ten úpadok :DD
no..presne aj ja..na stanovackach som nespala v kuse aj tri dni.. a teraz po prvej noci som uplne k.o:-D noo Jancecka, ide to s nami dole vodou:-D Dakujem za Oliho