Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hej??? ja som myslela že niečo originálne vymyslím :DD dobre,počkaj, vymyslím niečo iné, čo tak výlet balónom? Aj to si zažila? Nie je to také dráždivé ako striptíz ale určitý adrenalín v tom je :D
aj ked som uz zo dva zazila...moze byt Jancecka:-)
Krishka a čo by si si želala? Čo tak lístky na pánsky striptíz?? :DD
Barbi, a kde presne je ten Parndorf? Naozaj sa tam oplatí? Uveď nejaký príklad, tam majú len značkové veci?
ahojte, tak ja mam dnes volno a upratujem. V noci bola otrasna burka, hotova sodoma-gomora, ako hovori Jajboli:-) Dnes to vyzera tak vselijak, ale mne celkom vyhovuje, ze nieje az take horko...Jancecka, a mne co kupis?? Ja mam narodeniny v sobotu:-))
no to je pekný darček.
u nás zatiaľ neprší, ale v noci tuším pršalo. no dnes mi to nevadí, lebo idem domov o druhej a ideme do Parndorfu a večer ešte uvidíme.zajtra idem doobeda na brigádu, večer máme tenis a príde náš kamarát z Anglicka, tak určite budeme s ním možno aj do rána. a v nedeľu podľa počasia. kebyže je pekne, tak určite k vode.
ahoj Mária, to počasie je asi všade rovnaké :D ale nevadí že prší, ja mám zmenu rada a pokiaľ nebude pršať týždeň vkuse, tak mi jeden deň nevadí :D
hej, preprchá od druhej hodiny v noci, aj slabšia búrkabola, jaj ako dobre sa spalo. Zajtra hlásia pekne, dúfam že to vyjde, chceli by sme ísť na kupko, je sviatok, tak nebudeme nič robiť, ako keby sme niečo inokedy robili :D a v nedeľu by sme šli zase ale to už hlásia preprchanie, čiže moje plány záležia na počasí :DD dnes večer by som chcela Miška nahovoriť na Baumax, lebo treba kúpiť svokre darček, v nedeľu má narodky, chcela by som takú záhradnú hojdačku jej kúpiť :D má novú terasu a strašne po takej túži :D
Vsetkych len chcem pozdravit...
sisik poslusne hlasim mail dosiel...
Idem robit cesto na pizzu...
majte sa krasne a pekny den vam prajem u nas je pod mrakom a ochladilo sa....pa
ahoj janka. no už som myslela, že ani nikto nepríde. u vás je tiež pod mrakom? tvoje plány na víkend?