Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no ja som zatiaľ ani raz zubára nebála, lebo mi nikdy nič vážne nerobili, okrem vŕtania a to je v pohode. ale toto idem k zubného chirurgovi na to trhanie a každý mi hovorí inakšie, že aké to bude.
barbi, tak radšej na to nemysli, ja som objednaná len na prehliadku v auguste, a mám z toho strach, ja sa strašne bojím zubárky ale už nemôžem ani poriadne žuvať, ako mám zadné stoličky pokazené, to zase bude, lepšie na to nemyslieť :D a u nás nie je chladno ale klasický hic :D
podľa mňa je celkom chladno dnes, teda aspoň ráno bolo.
už sa mi blíži trhanie zubov. vždy keď na to pomyslím, mám divné pocity v žalúdku.
krishka ak aj ty tak ťažko pracuješ ako ja, tak to si chúdatko :DD idem na vrecia :D
ja som už o 10 spinkala a som viac unavená ako včera D: nič sa mi nechce, ale aspoň je krásne :D
ahojte dievčatá. v poslednej dobe sa tu stretávame len my tri.
maria ty kde si? už si to dlho nebola.
no ja som včera mala ešte dosť práce, išla som z roboty, nepršalo a vystúpim z busu a začalo tak liať. mám to zo zástavky minútu domov, ale zmokla som jak také kura. čiže tenis som nemala. ale zasa sme boli s tým kamarátom z Anglicka, včera som prišla o jednej domov, ale cítim sa sviežejšie ako včera.
tazko pracujeme:-D
to je zaujímavé, posledná správa aj prvá je odo mňa :D kde ste boli všetci? Prajem krásny deň :-)
to je fajn, že to máte tak blízko, my do Blavy máme ďaleko,nieto ešte odtiaľ, už som sa aj pýtala manžela, ale netrúfol by si, skôr na tom vlaku keby idem so sestrou, ale my sme také, že by sme sa hneĎ ako vystúpime z vlaku stratili :D a potom ako naspäť?? :DD asi by bolo lepšie ísť s niekým kto tam bol, aspoň prvý krát, ale u nás, v tom zapadákove, o tom ešte nikto nepočul D: no čo už