Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no aj to ma zaujímalo, že čo si mám kúpiť proti bolesti. to je len jeden druh toho panadolu? a ako často si ho užívala?
jaj kocky, keby ste vedeli ako sa mi chce strasne spat...ledva vidim do papierov, cisla sa mi normalne rozmazavaju:-D Barbi..aj mne trhali zuby, asi pred pol rokom, je to hnusne ale da sa to vydrazat. Nastasie sa mi to celkom dobre hojilo, aj ked ma to bolelo asi este tyzden po trhani..davala som si panadol od bolesti.
on ešte nemôže brigádovať, nemá 15. áno ide do deviny a on ani nepýta nejako peniaze. jedine tak na lístok na autobus.sestra mi odchádza 21.7. preč a otec bude určite u babky, čiže budem pár dní sama s vytrhnutými zubami :-))
a tvoj brat si aj vybavuje niekde brigádu? alebo niečo také? počkaj, teraz ide do deviny? to ešte nepotrebuje toľko peňazí čo?
no však môj brat má 14 rokov. vlastne mama ide len kvôli nemu, nech tu nie je celé leto. síce ide aj s nami, ale to koncom augusta. už by som aj ja rada dovolenkovala niekde.
to je super barbi, že je babka doma :D a brat ide s mamou na dovolenku? to je super, to im závidím, my už na isto asi nepôjdeme, aj ta maličká nádej mi zhasla, lebo manžel získal dosť veľkú zakázku na dosť dlho, ale zase radšej nech si zarobí, lebo väčšinou cez zimu toľko roboty nie je, tak pôjdeme niekam na chatu a hotovo :D
tak to je super, aspoň, že sa snaží niečo robiť. mne brat s mamou odchádzajú v nedeľu do Španielska na dovolenku.
inak aj babka je už doma.
hm, to ti závidím :D dnes som si dala obed aj ja, je plnená paprika a ja ju mám strašne rada a drobcová polievka, ale tu dám bratovi, teraz v mlyne brigáduje a celkom dobre mu to ide :DD
však viem, že neumiera, ale aj tak. proste také divné pocity mám, že idem do niečoho, čo nepoznám. ale však jasné, že to zvládnem. sa teším na obed, dnes máme šúlance s makom. mňam.
ja ti nepoviem nič, mne raz síce trhali zub ale bol skoro odumretý a pichli mi injekciu, čiže to bolo príjemné :DD aspoň mne to tak pripadalo, neboj, veď z toho sa neumiera :DD