Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

No ale on na ňu nepôjde jeden krat...Prvý krat išiel, dnes na kontrolu ide, potom ked mu daju sadru, ked ju budu davať dole... toho sa bojim. ALe tak baby, snad to bude ako ste napísali :) Keď nie..tak neviem, čo spravim ..

krisha

ahoj Schelly..asi pred dvomi rokmi sla kamoska na moju karticku a vsetko je ok..musim si zaklopat..klop klop..tak zaaadne stresy:-D ja budem strazit nabuduci tyzden

schelly

čaute. sorrač, že som tu tak dlho nebola, ale nestíííhaaam. fotrovci išli na dovolenku aj so segrou, čiže ju zastupujem v robote a neviem, kde mi hlava stojí....Ja s priatelom sme museli zostať doma,lebo stražime barak. U segry straži jej svokra,ale ide tiež na dovolenku, tak na jeden večer tam budem musieť ist sama. Môj u nas a ja tam....sa teším teda.. :( Ale aspon budem mať čas trošku tu pokecať :) Počuvajte..mam taký problém..no problém...Kamoš mal úraz, v tom zhone nemohol najsť kartičku poistenca, tak išiel na kamarátovu a jeho mama teraz stresuje, že keď na to dojde poisťovňa, tak ho môžu aj zavrieť!! Fakt môže byť z toho taký pruser ? Ja z toho už skoro nespím,lebo to bol môj nápad...V tu sekundu ma fakt nič iné nenapadlo a ten chalan musel ist fakt surne do nemocnice. Tomu sa povie za dobrotu na žebrotu...A čo mi k tomu poviete vy? Dá sa to ututlať? :(((

krisha

najprv som si davala Ibalgin, ale z neho mi byvalo zle, tak mi v lekarni poradili panadol...neviem ak sa presnejsie vola,tusim modry bol..ale fakt neviem, spytaj sa kludne v lekarni. Uzivala som ho asi kazdych 5 hodin a dalo sa to prezit. Jajboli je v poriadku..nic vazne

barbinka

no ja budem asi s priateľom, keď tu nikoho nebude. no a tiež sa mi niečo marí s tou jajbolí. a inak na mandle proti bolesti som používala čipky do zadku (paralenové), ale to som nemohla prehĺtať poriadne. tak ale teoreticky aj toto by sa dalo, nie?

jancecka

ja som počula že panadol je najlepší, aj pri menštruácii, to je nejaký panadol femina aj pri ostanej bolesti ako napr zubov, lebo vraj tak nezaťažuje žalúdok ani pečeň, no neviem

jancecka

barbi, užiješ si samotu, len kto ťa bude utešovať od bolesti ked nie rodina?
krisha nie si sama, čo sa ti chce spať D:

a neviete prečo je jajboli v nemocnici? včera som zachytila jednu správu, že je alebo bola v nemocnici, dlho sa tu neukázala, ani ventil, ani mária ani sisik a na koho som zabudla?