Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
my ideme zase na duchonku sa najesť, sme tam každý deň,v sobotu som bola dokonca dvakrát :D som to ale :DD a to chcem chudnúť :DD ked tak výborne tam varia
dnes ideme večer na stolný futbálek s kamarátom z Anglicka, ale teraz s iným. oni prišli dvaja a navzájom sa nepoznajú. tak teraz to musíme striedať.
ja preplnená D: no čo už
jo,jo, tak akurát som. ani nie preplnená a to som rada. ty ako?
barbi napapaná?
inak schelly, nechápem prečo išiel na jeho kartu. ošetriť ťa musia aj bez nej.proste to zamotali poriadne a úplne zbytočne.
už som napapaná :D teraz si dávam zmrzku
baby ja som hladná, ešte nedoniesli obedy, hnevám sa na nich
hej schelly, nech ich oklame
tak dnes mal dat svoju karticku...mozno si jiňu predtym len pozreli, ale udaje nezapisali..a ak by aj ano, mal sa vyhovorit, ze to sa asi pomylili a zle zapisali jeho meno..
fúha schelly, tak to neviem teda čo robit, ale na to neprídu, nech neda na sebe znať že je niečo v neporiadku a nebudú to skúmať, akurát bude mať záznam v zdravotnej karte že mal sadru a pritom ju nemal, no neviem čo teraz , vyzerá to riadne zamotane