Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
bré ránko všetkým :D zase som tu prvá :D
ahoj mariaa...kde si bola?
Ahojte,vsetkych vas zdravim....od dnes som nastupila do prace,vcera som bola na vcelicku..:0(((((........pa
nejako pomenej píšete, či to len ja mám toľko času? asi tu budeme dlhšie, jeden mlynár zdrhol z roboty,nikomu nič nepovedal, a nenamlel čo mal, takže ocino aj s bratom ešte idú mleť, chytá ma nerf a depka. Nechcem tu byť dhlšie,keby tu aspoň niekto bol, čo by pokecal, ale všetci ste zaneprázdnení D:
ahoj sisik :D som rada že si napísala a že som ťa potešila vtipmi :D sa mi páči slovné spojenie "ako s posoleným zadkom " :DDD ešte som to nepočula, ani "ako ranená srnka" asi to začnem používať, to ja som minule na minútku zavrela očko a prišla so m do roboty o dve hodinky neskôr :DD ale aspoň som sa vyspala :D
ahojte dievcata, uz som sem nakukla na druhy krat, ze vas aspon pozdravim a "skontrolujem" :-))
ale nemozem vela pisat, mam veeela roboty, sef tu lieta jak s posolenym zadkom... A mne sa chce spat.. rano bola tma jak v pytli, zacalo prsat, po budiku som zavrela ocko akoze na minutu a prebrala som sa tak o 15, skakala som z postele jak ranena srna:-), ale stihla som prist nacas hihi
Jancecka, posli mi zo dve vrecka, by sa mi tak zisli < ale som sa nasmiala na tych ciganskych hehe..>
Maria sa neozyva, ona myslim nastupila do roboty od vcera, Barbi, neboj sa, zubar nie je nikomu prijemny, tak ako gynekolog, ale si predstav, ake budes mat pekne zubky, bez problemov, tak to vydrzis..Krishka a to co za novoty, ze si ides spat hned poobede..??? Dakto sa ma, teda.. A dakto nema... nezbyva mi nic ine, len pracovat dalej, drzte sa vsetky, aj Jajbolik, myslime na Teba..pa, pa
ahoj krishka, krásne sníčky :D
majte sa kocky...konecen odchadzam...a idem rovno do postele:-D
no ja keby som hladná určite si nedám polievku,lebo ma to nezasýti :D
ha, no jo. ja som mala včera o polnoci slepačiu polievku v takom podniku. nuž bola som hladná.