Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ved prave preto nepisem..ked pisem, tak sa nesustredim na pracu:-D
krisha pekne, čítať máš čas ale odpísať nie? inak ja ja mám robotu a neviem ju robiť D: lebo stále čakám či tu niekto napíše :D
ja vas citam kocky, len mam robotku...
no vyzerá to tak. maria, keď bola doma, tak tu bola stále a teraz vôbec.
všimla som si, to všetci naozaj tak usilovne pracujú? :D
ja práveže moc toho už nezjem veľa. ešte priateľ dojedal palacinky. ale on ľúbi papať. síce aj ja, ale ja toľko nezjem, čo on.
inak zasa sme tu samé, opustené.
hm, tak to my niečo po 8 hodine a dala som si kuracie mäsko s oravskou slaninkou a hranolky a ešte aj palacinku :DD a bola som akurát,ja mám dosť veľký vypracovaný žalúdok :D
aj my sme boli včera papať vonku. som si dala polievku a palacinky. mňam , tak som sa napratala, ale tak akurát, ale my sme boli celkom skoro, už o šiestej.
a my sme boli opäť na duchonke papať :D a teraz mi je nejako divno od žalúdka, lebo som cestou do roboty čítala v aute časopis, a to mi nerobí dobre a nejako sa nemôžem spamätať D: ešte som aj dve jabka zvlkovala D: blé
noo ahoj janka, tak ja som tu už bola, ale som nepísala. tak včera sme boli s tým druhým kamarátom z Anglicka, ale už o dvanástej som včera spinkala, tak aspoň, že tak. dnes večer by som mala mať tenis a dúfam, že bude, že nebude zasa pršať, ale nejaká víchrica, lebo ma porazí. lebo v pondelok som nemala kvôli pršaniu. tak sa už teším.