Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
hm, ja som divná, ja neľúbim nič čo je ľahko stráviteľné a zdravé :D
mňam rybky sú veľmi zdravé a ľahko stráviteľné. ja ľúbim moc, ale nebaví ma rybky oberať.
to je fajn že si môžete vyberať z viacerých jedál :D ste asi veľká firma :D ale rybku by som si nedala, lebo rybky nemám rada :D
ja neviem co si mam dat na obed, rozhodnem sa asi az v jedalni...ale mam chut na nejaku rybku:-D
už som zlupla nanuk :D aby som náhodou niečo neschudla :DD
to je v pohode janka, tie tvoje raňajky. akokeby si diétu držala.
ja mám neviem čo :DD čo urobil ocino, ale tipujem, varené vajíčka, slaninka, saláma,chlebík, a zelenina :D mňami:D ak sa mi teda ujde a raňajkovala som nezvyčajne dve jabka :DD
ja som mala na raňajky dve nektarinky. a na obed si dám kelové karbonátky so zemiačikmi.
aj ja som hladna, na ranajky som mala jogurt a to bolo o pol 7. Co mate na obed?
no ja dnes toho moc nemám, takže som plne k dispozícii. no nejaká som hladná, už by som aj obedovala. jaaaj