Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
aha, to si už raz spomínala, len ja som o tom ešte zatiaľ nepočula. ja tu možno ani tento víkend nebudem. ale neviem ešte. mžno pôjdeme na chatu.
ja by som so sestrou v piatok chcela ísť na busi do blavy, do toho interu, čo tam býva burza, len tak pozrieť ako to tam vyzerá no neviem či sa nám podarí
ani mňa to tu už nebaví, pôjdem niečo pred štvrtou, v piatok dúfam, že zasa o druhej pôjdem.
to máš super výdrž :DD aj ja by som chcela ísť domov, ale neviem kedy dnes pôjdeme, už ma to tu nebaví
no mňa ešte stále drží. vlastne som ani celý obed nezjedla. akurát mám chuť na voľačo sladké.jaaaaj, ale prekonám to, dám si jogurt na večeru.
obyčaj, chlebík, papriku, uhorku, salámu, luník, taká klasika, čo bolo doma v chladničke :D ale zase ma chytá hlad :D mne dlho nevydrží pocit najedenia :D
no ja som mala tiež robotku. a mala som tie kelové karbonátky so zemiačikmi.a ty? za hoďku pôjdem domov.
a čo si si vybrala nakoniec barbi? ja som mala robotku a bola som aj na vreciach na 5 minút, kedysi som chodila na dve minútky, teraz to len predlžujem :D zachvíľu tam budem pol hoĎku :D
my máme na výber 5 jedál, tiež rôzne a dve polievky. ja si vždy niečo vyberiem.
to sme...najsamvacsia:-D ja mam rada ryby, tak na prirodno, stuku alebo heykov milujem, nepohrdnem ani kaprom. Obycajne byva na vyber 5-6 jedal kazdeho druhu...aj delena strava, vegetarianske, mucne, masove.. a polievka je len jedna. Nevaria tam nejak uplne super, ale nie vzdy sa mi chce ist do restiky..