Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

tak došli by ste aj pešo, len ktovie kedy. tak z hlavnej stanice vám ide električka č.2 priamo k Polusu a k Interu 61.

jancecka

ahoj krishka, čiže keby zablúdime tak budem kričať tvoje meno na celú bratislavu,
barbi vôbec nepoznáme blavu :DD ideme na busi, teda ak pôjdeme :D šak prídeme na hlavnú stanicu, tam sa spýtame koľkatka ide pri Polus, tam sa zvezieme a už to musíme nájsť, vraj to je niekde pri Polusi :D a Inter je šporotvá hala to musíme nájsť :D a ajkeby nie, tak čo, nepoblúdiš keď môžeš? :DD a celý deň v Blave nie je veľa, zakotvíme v Poluse, tam sa napapáme a hotovo :D inak Polus je ďaleko od hlavnej autobusovej stanice? Peši by sme tam nedošli?

barbinka

krisha ahoooj, no inter viem kde je, ale naozaj som o tom ešte nepočula. tak ja som z Petržalky, do tých končín skoro vôbec nechodím. tak potom prajem pekné nakupovanie. krishka aj dnes máš veľa robotky? ja zasa nič moc.

krisha

ahojte...dnes je fakt to pocasie akurat na spanok:-D jancecka, ta burza je kusok od mojej roboty, Barbi, je to na Interi...vzdy v piatok a v nedelu tusim...su to take polske veci, ale daju sa tam vybrat celkom pekne kusky. Ja som si tam minule kupila 2 kabelky a slapky kolegyne tam chodia na oblecenie. Niekto si tam dokaze vybrat, niekto nie.

barbinka

jaaaj, to chceš ísť na celý deň? a keď tam náhodou nič nebude, tak čo budete v BA? poznáte to tu? nezablúdite?

jancecka

možno barbi, ale asi to nebude nič moc, ale ako to zistím ak nie na vlastnej koži? Ešte sme neni so sestrou dohodnuté, ale ak tu zajtra nebudem, tak som v Blave :DD bol by to super výlet, aj keby sme nič nekúpili,len my dve, no super, :D

barbinka

ahoj janka, vyzerá to tak, že tu budeme znova iba my dve. no večer sa tu aj maria konečne ukázala.
a áno, aj u nás je spavé počasie.
a k tej burze, či čo to je u nás. možno som o tom nepočula, lebo do tých končím moc nechodím.

[zruseny12]

Ahojte,vsetkych vas zdravim...bola som na ockovanoie do zadocku...kde je jajboli?ved vobec uz na ahojte nechodi....majte sa krasne ja sa osprchujem a idem do hajan...pa a zajtra krasny den...

jancecka

:D to je super, aj ja by som rada šla :D ale víkendy chodí manžel na kurz polovníctva aj to som asi vravela :D
a tá burza na sto pro býva, počkaj kto to tam bol, tuším krisha mi to tiež spomínala že si tam kabelku kúpila *:D