Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak potom fajn, že sme sa pochopili. takže vystúpiš na Mlynských Nivách.
tak k interu ide 78, tiež vystupuješ na Bajkalskej. a v buse ti ukazuje názov každej jednej zástavky. no ale smer polus-mlynské nivy priamy spoj nepoznám.
jéj baby, ja som zmatená :DDDD som myslela hlavnú autobusovú stanicu:DD ja ani neviem kde je vlaková stanica :DD ja som dva krát šla autobusom a vystúpila som na konečnej :DD tak to volám že hlavná :DD
ale dialkove spoje koncia na autobusovej stanici, preto sa aj pytam..Vies Barbi, pre nas je hlavna stanica automaticky ta zeleznicna, ale pre cloveka, co v Ba nieje casto...
no ja som myslela, že pôjde z vlakovej, však písala, že hlavná stanica a to sa vraví jedine vlakovej, určite nie autobusovej.
tak janka ako to je?
fúúú a už mám zmätok a to sedím doma :DD tak 61 či 63???? no to bude švanda :DD tá burza je otvorená do obeda a pochybujem či to stihneme :DD inak ak sa stratíme nemám strach, lebo máme v Bratislave jednu priateľku,ktorá je ochotná nás tam aj zaviezť, ale nechceme ju otravovať :DD takže by sme zavolali jej :DD
Roboty je tak akurat, mam material ktory treba dokoncit do konca mesiaca, lebo potom pride opat novy.
A Jancecka, kludne kric...ja mam dobre usi, tak ta budem pocut a hned vybehnem von:-D
Barbi, predpokladam ze Jancecka sa dovezie na autobusovu stanicu..A 2 elektricka ide zo zel.stanice, nie Mlynskych Niv...odtial neviem ako sa dostat k Polusu, lebo na Ml.Nivach som nikdy nebola.. Viem, ze spod stanice chodi priamo 204 a 63 priamo na bajkalsku alebo trnavsku, tym sa dostane priamo k Interu..
barbi, myslíš ako ten digitálny vypisovač? čo ti tam pekne ukáže kde práve si?? alebo len koncovú zástavku vypíše :D lebo vieš, dievča z dediny, my ani ulice nemáme :DDD
haaa zlatá si. no ja by som nespoznala, že je to Inter, vystúpiš na Bajkalskej, teda ak pôjdeš zo stanice priamo k interu. v autobusoch pri prvých dverách ti vypisuje na akú zástavku práve ideš. no a lístok si kúpte asi polhodinový, stojí 18,-Sk. pri každých dverách máš ten stroj na cvakanie, len to tam strčíš a on ti ho označí. neboj sa to zvládneš. a áno 61 ide k interu, potom keď vystúpiš na Bajkalskej, tak sa len popýtaj, že ktoré to je ten Inter.
no vidíš :D ani sa nemusím pýtať na stanici :D a prosím ťa barbi, to si kúpim na stanici ten časový lístok?Koľko to asi trvá k interu? a tá 61 ide priamo k interu? Nemôžem sa previezť ďalej? Zbadám to na prvý pohľad že je to inter? A ten lístok pichnem do nejakého prístroja v električke? Lebo ja som sa ešte ani električkou neviezla :DD šak sedlaňa