Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

tak potom fajn, že sme sa pochopili. takže vystúpiš na Mlynských Nivách.
tak k interu ide 78, tiež vystupuješ na Bajkalskej. a v buse ti ukazuje názov každej jednej zástavky. no ale smer polus-mlynské nivy priamy spoj nepoznám.

jancecka

jéj baby, ja som zmatená :DDDD som myslela hlavnú autobusovú stanicu:DD ja ani neviem kde je vlaková stanica :DD ja som dva krát šla autobusom a vystúpila som na konečnej :DD tak to volám že hlavná :DD

krisha

ale dialkove spoje koncia na autobusovej stanici, preto sa aj pytam..Vies Barbi, pre nas je hlavna stanica automaticky ta zeleznicna, ale pre cloveka, co v Ba nieje casto...

barbinka

no ja som myslela, že pôjde z vlakovej, však písala, že hlavná stanica a to sa vraví jedine vlakovej, určite nie autobusovej.
tak janka ako to je?

jancecka

fúúú a už mám zmätok a to sedím doma :DD tak 61 či 63???? no to bude švanda :DD tá burza je otvorená do obeda a pochybujem či to stihneme :DD inak ak sa stratíme nemám strach, lebo máme v Bratislave jednu priateľku,ktorá je ochotná nás tam aj zaviezť, ale nechceme ju otravovať :DD takže by sme zavolali jej :DD

krisha

Roboty je tak akurat, mam material ktory treba dokoncit do konca mesiaca, lebo potom pride opat novy.
A Jancecka, kludne kric...ja mam dobre usi, tak ta budem pocut a hned vybehnem von:-D

krisha

Barbi, predpokladam ze Jancecka sa dovezie na autobusovu stanicu..A 2 elektricka ide zo zel.stanice, nie Mlynskych Niv...odtial neviem ako sa dostat k Polusu, lebo na Ml.Nivach som nikdy nebola.. Viem, ze spod stanice chodi priamo 204 a 63 priamo na bajkalsku alebo trnavsku, tym sa dostane priamo k Interu..

jancecka

barbi, myslíš ako ten digitálny vypisovač? čo ti tam pekne ukáže kde práve si?? alebo len koncovú zástavku vypíše :D lebo vieš, dievča z dediny, my ani ulice nemáme :DDD

barbinka

haaa zlatá si. no ja by som nespoznala, že je to Inter, vystúpiš na Bajkalskej, teda ak pôjdeš zo stanice priamo k interu. v autobusoch pri prvých dverách ti vypisuje na akú zástavku práve ideš. no a lístok si kúpte asi polhodinový, stojí 18,-Sk. pri každých dverách máš ten stroj na cvakanie, len to tam strčíš a on ti ho označí. neboj sa to zvládneš. a áno 61 ide k interu, potom keď vystúpiš na Bajkalskej, tak sa len popýtaj, že ktoré to je ten Inter.

jancecka

no vidíš :D ani sa nemusím pýtať na stanici :D a prosím ťa barbi, to si kúpim na stanici ten časový lístok?Koľko to asi trvá k interu? a tá 61 ide priamo k interu? Nemôžem sa previezť ďalej? Zbadám to na prvý pohľad že je to inter? A ten lístok pichnem do nejakého prístroja v električke? Lebo ja som sa ešte ani električkou neviezla :DD šak sedlaňa