Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dobre vedieť, nakoniec nikam nepôjdeme a len ukracujem váš drahocenný čas :D
to sa volá autobusová stanica mlynské nivy.
aha :DD ja vôbec neviem kde sú mlynské nivy, nejako mi to nezapaluje ale asi tam, kde je hlavná autobusová stanica :DD
ale áno, to je blízko. ja som ti len chcela vymyslieť cestu späť inakšiu, nech môžeš ísť aj električkou, aby si sa tešila. myslím od polusu na mlynské nivy.
no ale ked sa dostanem pri polus, pri inter dojdem aj pešo, vraj to je blízko, alebo to je klam? Nie je to blízko?
nie, tam nechodia električky. ale pri poluse chodia. tak ešte musíme vymslieť nejakú cestu z polusu na mlynské nivy. skúsim ti spojiť aj s električkou.
bože to je zmätok, tak som sa tešila na električku a ostáva mi zase len autobus. A to z autobusovej stanice električky nechodia? D:
áno janka, všetko správne, len 78 je autobus a dúfam, že nastúpiš na správnej strane. to sa tiež radšej opýtaj, že či sa dostaneš na Bajkalskú pre istotu. alebo si prečítaj cestovný poriadok na zástavke.
googlu neverím :D ja skôr živým ľuďom, takže vymazávam z pamäte 61 a nastupuje 78 električka :DD výstupujem na Bajkalskej a tam otvorím hubu, poviem dobrý deň, kde je tu prosím vás inter? A som tam, je to ľahké :-)
no..aj som si myslela Jancecka...Mlynske Nivy nepoznam, tak ti bude musiet poradit Barbi alebo Google:-D