Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

aha :DD ja vôbec neviem kde sú mlynské nivy, nejako mi to nezapaluje ale asi tam, kde je hlavná autobusová stanica :DD

barbinka

ale áno, to je blízko. ja som ti len chcela vymyslieť cestu späť inakšiu, nech môžeš ísť aj električkou, aby si sa tešila. myslím od polusu na mlynské nivy.

jancecka

no ale ked sa dostanem pri polus, pri inter dojdem aj pešo, vraj to je blízko, alebo to je klam? Nie je to blízko?

barbinka

nie, tam nechodia električky. ale pri poluse chodia. tak ešte musíme vymslieť nejakú cestu z polusu na mlynské nivy. skúsim ti spojiť aj s električkou.

jancecka

bože to je zmätok, tak som sa tešila na električku a ostáva mi zase len autobus. A to z autobusovej stanice električky nechodia? D:

barbinka

áno janka, všetko správne, len 78 je autobus a dúfam, že nastúpiš na správnej strane. to sa tiež radšej opýtaj, že či sa dostaneš na Bajkalskú pre istotu. alebo si prečítaj cestovný poriadok na zástavke.

jancecka

googlu neverím :D ja skôr živým ľuďom, takže vymazávam z pamäte 61 a nastupuje 78 električka :DD výstupujem na Bajkalskej a tam otvorím hubu, poviem dobrý deň, kde je tu prosím vás inter? A som tam, je to ľahké :-)