Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no, ozaj, kludne sa stav, je to odtial len kusocek, aspon sa vyvencim a zapalim si s vami:-D
tak ja som už tiež po obede. ja som mala karfiol so zemiačikmi a šalátik a kapustovú polievku. no chcela som aj palacinky. niekedy sa neviem rozhodnúť.
a neboj sa janka, jasné, že to zvládneš. takže my budeme pracovať a ty sa budeš flákať pod krishkinym oknom v práci.
jasne...zavidim ti tie vrecia...bruuu:-D
idem za chvíľočku :DD či ich náhodou nežerú myši a budem ich musieť pár minút postrážiť :DD
ja som myslela, ze si isla pozriet vrecia:-DD
:D to je v pohode :D dúfam že pôjdeme :DD
inak akurát som po obede,dnes som si aj ja dala obed, včera ste mi narobili chuťky, my máme len jedno jedlo, a obedy nám nosia v obedároch - ešusoch :D mali sme nejakú polievku vyzerala ako slížová ale bez slížov :D a rezeň, zemiaky a uhorkový šalát,mňam
tak ja uz mam za sebou obed, mala som zeleninovu polievku, vyprazany encian, zemiakove pyre a kapustovy satik. Mnam:-D
zda sa to trochu take dopletene, ale nic sa neboj..v tejto velkej dedine sa stratit neda,a aj keby sa ti to podarilo, mas usta a opytas sa:-D Vies kolkokrat som pobludila ja? Ani to neviem spocitat, aj teraz sa mi obcas stane, ze sa priveziem tam, kam nechcem:-D
díky moc, hádam to nepopletiem
tak cesta späť z polusu na mlynské nivy: pôjdeš na hocijakú električku a vystúpiš na trnavskom mýte a tam nastúpiš na 78, ktorá ide na nivy.