Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

tak ja som už tiež po obede. ja som mala karfiol so zemiačikmi a šalátik a kapustovú polievku. no chcela som aj palacinky. niekedy sa neviem rozhodnúť.
a neboj sa janka, jasné, že to zvládneš. takže my budeme pracovať a ty sa budeš flákať pod krishkinym oknom v práci.

jancecka

:D to je v pohode :D dúfam že pôjdeme :DD

inak akurát som po obede,dnes som si aj ja dala obed, včera ste mi narobili chuťky, my máme len jedno jedlo, a obedy nám nosia v obedároch - ešusoch :D mali sme nejakú polievku vyzerala ako slížová ale bez slížov :D a rezeň, zemiaky a uhorkový šalát,mňam

krisha

tak ja uz mam za sebou obed, mala som zeleninovu polievku, vyprazany encian, zemiakove pyre a kapustovy satik. Mnam:-D

krisha

zda sa to trochu take dopletene, ale nic sa neboj..v tejto velkej dedine sa stratit neda,a aj keby sa ti to podarilo, mas usta a opytas sa:-D Vies kolkokrat som pobludila ja? Ani to neviem spocitat, aj teraz sa mi obcas stane, ze sa priveziem tam, kam nechcem:-D

barbinka

tak cesta späť z polusu na mlynské nivy: pôjdeš na hocijakú električku a vystúpiš na trnavskom mýte a tam nastúpiš na 78, ktorá ide na nivy.