Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Joj, este Vam napisem, ze mne teda ani tu Blavu netreba, aby som sa vyburila v bludeni, vcera som sa po metre vozila hodinu, hore -dole, < jak som sa vracala domov od toho doktora> kym som sa nasla :-)), ale nasla som sa hihi, aspon som si podriemkala

schelly

Ahojte. Takže musíme riešiť tu kartičku poistenca nakoniec...chalan bol v Nitre, bolela ho ta ruka a nakoniec musí ísť na operaciu. Kamoša by mohli aj zavrieť za takýto podvod, takže sme sa dohodli, že nahlási akože stratu kartičky...Inak to nevieme vyriešiť a bojíme sa , že bude pruser.......

jancecka

ahoj sisik, v poslednej dobe sa tu všetci len zastavujete na skok, to my s barbi a s krishou vyzeráme ako keby sme sa chodili do roboty len flákať

sisik

Ahojte babulky,
prisla som vas zase aspon na rychlo pozdravit, ako sa mate? V poslednom case nestiham, roboty az za hlavu, vcera po robote som hned utekala ku doktorovi na kontrolu, co chodievam, tak som sa vas neprisla pozriet ani vecer, doma som porobila len to najnutnejsie a odpadla do postele. Predvcerom a vcera som len musela dokoncit rozpravu, kde sa ludia hadaju, ake su rozdiely vonku a doma < napisala im tam v noci z domu, ale nedalo sa mi prihlasit, preto som tam pod inym nickom, no nedalo sa nereagovat na niektore nazory, preto som Ti potom Barbinka napisala, ze sa stretneme radsej "doma",
myslela som tu na nasej teme :-)))
tam daktori "mudrlanti" proste neprijmu iny nazor, ako ich ten... no co uz..
< kazdy sme nejak inak postihnuty hihi>
vy uz za chvilocku idete domkov, co? Ja este len zacinam, oci mam nejake spuchnute, akoby som plakala a unavena som, ci co, asi by som si mala dat kavu. Radsej by som sa sla s vami flakat po tej Blave, tiez ju nepoznam, by sme mohli bludit spolu Jancecka :-))
Ja mozem tak akurat s palcom na mape, vlastne ani to nie, bo musim pekne "pracovati"
tak vam prajem pekny dnik a pekne pocasie
Krishka, ako Oliverko, co si mu dala este papat? < nejake dalsie topanky alebo nove kabelky?>