Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

janka mala som nejakú robotku, ale už som tu neboj. musela som napísať názor k potratu, aj keď jedna téma tu už bola, tu ale zrušili, lebo nás tam škaredo napádali ľudia, ktorí boli za potraty.

jancecka

schelly držím palec aby z toho nebol prúser, radšej nech si kamoš zobere teraz svoju kartičku a nech sa robí že o ničom nevie a ked sa na to príde, že prvý krát bol na kamošovu kartičku, nech sa spraví sprostý,nech si vymyslí že ste boli na stanovačke, mali ste všetky doklady pokope a on si nevšimol akú kartičku zobral, to by sa nedalo?

sisik

no este jeden "kuk" na vas, uz som naliata z tej kavy, ale aj
prebrata:-))
shelly.. ku tej karticke, nasa znama doktorka nam vravela o takom pripade, ze prisla k nej jedna kocka s kartickou svojej sestry, lebo prisla do krajiny neskor a nemala ju este vybavenu < tym padom aj vsetky udaje - chorobopis, boli pouzite zo sestrinej karty> uz nepamatam, co jej bolo, ale trebalo ju hospitalizovat, v nemocnici pouzili vysledky nejakych predtym vysetreni od tej sestry, lenze tamta sestra to mala v poriadku. Takze jej nasadili nieco, co by pri skutocnej diagnoze asi nemohli a ona skolabovala.. Nastal pruser, vysetrovacky, najvacsi pruser z toho mala prave doktorka, ze porobila nespravne vysetrenia a urcila zle diagnozu...skoro ju zavreli, ale nakoniec sa na to prislo, co sa stalo.. to je riziko s tym, som rozmyslala, ked poviete, ze ten tvoj kamarat karticku stratil a ten druhy, co ju pouzil, tak on bude mat pruser, ze siel na ukradnutu, najdetu karticku?

krisha

nazdo Sisik...skoda ze len tak na chvilku si dosla...ja uz o chvilu nastastie koncim, ale idem este do mesta troska sa potulat a mozno aj pobludit:-D Jancecka, ved ty nemusis fajcit, staci ked si zapalim ja:-D
Oliverkovi chuti uplne vsetko, uz sa pustil aj do susedovho bazena, a velmi rad kuse stol v senku, kam chodime na kofolu:-D