Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
janka mala som nejakú robotku, ale už som tu neboj. musela som napísať názor k potratu, aj keď jedna téma tu už bola, tu ale zrušili, lebo nás tam škaredo napádali ľudia, ktorí boli za potraty.
schelly držím palec aby z toho nebol prúser, radšej nech si kamoš zobere teraz svoju kartičku a nech sa robí že o ničom nevie a ked sa na to príde, že prvý krát bol na kamošovu kartičku, nech sa spraví sprostý,nech si vymyslí že ste boli na stanovačke, mali ste všetky doklady pokope a on si nevšimol akú kartičku zobral, to by sa nedalo?
no este jeden "kuk" na vas, uz som naliata z tej kavy, ale aj
prebrata:-))
shelly.. ku tej karticke, nasa znama doktorka nam vravela o takom pripade, ze prisla k nej jedna kocka s kartickou svojej sestry, lebo prisla do krajiny neskor a nemala ju este vybavenu < tym padom aj vsetky udaje - chorobopis, boli pouzite zo sestrinej karty> uz nepamatam, co jej bolo, ale trebalo ju hospitalizovat, v nemocnici pouzili vysledky nejakych predtym vysetreni od tej sestry, lenze tamta sestra to mala v poriadku. Takze jej nasadili nieco, co by pri skutocnej diagnoze asi nemohli a ona skolabovala.. Nastal pruser, vysetrovacky, najvacsi pruser z toho mala prave doktorka, ze porobila nespravne vysetrenia a urcila zle diagnozu...skoro ju zavreli, ale nakoniec sa na to prislo, co sa stalo.. to je riziko s tym, som rozmyslala, ked poviete, ze ten tvoj kamarat karticku stratil a ten druhy, co ju pouzil, tak on bude mat pruser, ze siel na ukradnutu, najdetu karticku?
a my máme zase v dedine bar :D ale vyzerá to ako šenk :DD
a čo Oliver? poslúcha?
Barbi kde si zmizla?
ale tak su tam aj bary, ale toto je taky obycajny senk...aspon ja to tak vola, teda aj kamosky to tak volaju..
čože aj v bratislave sú šenky? A nie bary? ja že šenk je len zapadacka krčma :D
nazdo Sisik...skoda ze len tak na chvilku si dosla...ja uz o chvilu nastastie koncim, ale idem este do mesta troska sa potulat a mozno aj pobludit:-D Jancecka, ved ty nemusis fajcit, staci ked si zapalim ja:-D
Oliverkovi chuti uplne vsetko, uz sa pustil aj do susedovho bazena, a velmi rad kuse stol v senku, kam chodime na kofolu:-D
utekaj pracovať sisik ešte ťa vyhodia :D ale na druhej strane by si mala na nás viacej času
jooj, furt som tu pri vas, nemozem sa nejak odtrhnut..
schelly len aby ste sa nezamotali ešte viac, ja v tom už teraz nemám prehlad