Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
idem ja domov pomaličky, tak ahoj. uvidíme, či tu zajtra budeš.paaa
ja ťa chápem, manžel chce kúpiť ešte jedno auto, ja nesúhlasím ale nemôžem mu rozkazovať,on ho chce kôli mne aby som bola pekne na 7 v práci a potom skôr doma, ale teraz sa mi to vidí zbytočný výdavok keď staviame D: no neviem, niekedy odíde na týždňovku a ja auto fakt vtedy potrebujem, svokre ide kedy sa mu chce a nerada som na niekom závislá
jaaaj, tak preto tam bývaš dlhšie ako ja, lebo ja chodím na siedmu až na pol ôsmu, ale môžem aj na deviatu. ale ja chcem skôr odchádzať z práce, takže preto chodím skôr.
ani to nie je presné :D o pol deviatej sme tu,niekedy o deviatej a ked potrebuje ist ocio cez mesto,trebars do banky alebo niečo kúpiť, tak aj o 10 :D ako ráno je super ale potom to doťahuje večer D: sem tam icem na cajku ale akosi sa mi v poslednej dobe nechce a stále prší
no jo, tak dúfam, že pôjdeš, čo najskôr. vlastne na koľkú chodievaš do práce?
ja až o tej 4 ale môže to byť aj dlhšie, je to zle keď nemám presne stanovenú dobu,ale dnes to nevyzerá na dlho :D dúfam
však ani ja. len niektorí ľudia nedokážu prijať názor druhého. čo už s nimi. kedy sa chystáš dnes domov? ja tak asi za pol hodinku.
nebudem reagovať :D už tam radšej nenapíšem, ja nerada spôsobujem konflikty :D
čoskoro sa niekto začne do nás navážať, uvidíš.
inak myslím že to bude tak aj tu, nevinne to začalo, ale asi to bude pokračovať ďalej, radšej tam už nebudem písať, každý je iného názoru