mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ano presne, este minimalne ten monolog skus:) a potom uvidis.
alex lenze vies, ked chcem aby si na mna nasiel cas nenajde si, proste sme boli spolu v nedelu a hned mi povedal svoj harmonogram na cely svoj tyzden a teraz mu vypisujem ako taka truba, mam toho dost aje mi do revu
janka rozhodne to neber až tak tragicky:) na vsetko je riesenie. teraz citam co pises. ja mam dovod aby som sa mojmu neozyvala pretoze toto sa uz stalo medzi nami nespocetnevelakrat, ale ty si este na zaciatku a mozes vsetko napravit vhodnou komunikaciou. nevesaj vsetko na klinec ak mas pocit ze sa to moze napraviť. nekonaj v depresii, ani nepis ked mas zlu naladu, ale ked ti to vsetko prejde hlavou a utriedi sa. najhorsie je rozhodovat sa a riesit za horuca
ano ano, treba si vazit aj samu seba a uvidim, teraz sa ja ozyvat nebudem, bude to tazke ako neviem co, ale ked ma lubi ozve sa, ja som spravila dost, ale ten moj monolog mu este musim predviest
4 mesiace podla mna nieje až tak malo, za ten cas sa da clovek spoznat. a ak je to tak ako vravis ze mas pocit ze je ten pravy, tak sa spravaj podlsa svojho srdca.
DADAH: ja toho svojho milujem aj s chybami, keby nie uz davno niesme spolu, ina by ho už davno poslala do čerta, a nielen pre túto jednu vec. ale tiez netreba byt naivna a vsetko odpušťať, vtedy si ma aj važit prestane(ak sa tak už nestalo). Navyše, platí to aj opačne, ak ma miluje musí ma brať takú aká som a nezahodí vzťah kvoli hrdosti a hlupej nezhode názorov. To isté všetci, mali by si uvedomiť cenu tuto dievčat, niesú to len nejake známe, kamaratky, ktoré stačí pozdraviť ked sa nahodou stretnú(obrazne)
ja nechcem vztah s neistotou:-(((
dadah dakujem za vyjadrenie, samozrejme, lubiaci ludia dokazu zit aj s nedostatkami tych druhych, ale ja proste, ked neviem ze ma lubi... cez den si hovorim ze ok, aj ked sa rozideme, aspon sa nebudem tak trapit, ale teraz som sa akurat tak rozrevala, fakt nevladzem, neviem co mam robit, ale uz mu nenapisem:-(((
ahojte, fúúha, to ako keby si pisala o mojom byvalom-dufam ze to neni on, hi, len s tym rozdielom, že ani neviem, či ma lubil, hoci dva krat som to pocula z jeho ust. presne taketo nalady, takato apatia neprijemna sršala aj z neho, kedy clovek nevie na com je a potom len sa ubíja v neistote a bojí sa, čo prinesie další den. láska by mala vyvolávať úsmev. zalúbení ludia sa predsa viacej usmievajú a nič ich nerozhádže, ale ta neistota, ked je tam, tak sa ani od ucha k uchu usmievať nedarí. určite to považuj, ako súčasť jeho osobnosti. proste, ked má zlú náladu vie to dať aj patrične najavo. ani sa ho nesnaž zmeniť, myslím si, že on o svojich nedostatkoch vie. poukázať na ne môžeš, ale hlavne s citom, lebo chlapi sú na seba citlivý. ak niekoho ľúbiš, dokážeš žiť s jeho chybami.
ale ja sa trapit nebudem ked mu to nezapne, ked mi tu lasku neopatuje, ako vravim, budem sa trapit, jasne ze budem, lebo citim ze je ten pravy... ale po case zabudnem, dufam:-((
alexsasa, ja mam 20 a on 24, sme spolu skoro 4 mesiace, viem malo a asi ta to sokuje ale prezili sme toho strasne vela... poznam ho dobre, len ako vravim, niekedy, mam pocit, ze ma klamal, dufam ze to je len moja paranoja:-) clovek by sa nevedel takto pretvarovat... a inak dobry napad s tou hrou, ja tu veceru nespravim, ale rozhodne mu vsetko poviem, zalepim mu aj pusu aby bol ticho a budem rozpravat a odidem s tym, ze milujem ta milacik a uvedom si ze je tu niekto kto ta uprimne lubi a navzdy a asi odidem, lebo sa mi bude chciet revat, nech sa rozhodne sam... a dnes ani nezavolal:-(((