mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ako to myslis vitana ze stroskotalo? nechcel sa o tom s tebou bavit alebo ste sa pohadali? alebo..čo? to mi je luto.
Janka to je super, dobry start. pretoze ako som to pochopila, slubil POKUS o napravu svoju, a nie okamžitu zmenu. bud rada že aspon uznal svoju chybu a bude sa snažiť, podla mna velmi dobry začiatok. uvedom si tiez ze su aj ludia ktori ked maju problem sa radsej uzatvoria do svojho vnutra a neriesia to s druyhmi pretoze ich nechcu zatazovat(hoci to su aj ich lasky) predpokladam ze je taky aj tvoj priatel a verim tomu ze ta lubi aj ked momentalne nemá čas a vnima len to. nečakaj hned zazraky, všetko chce trpezlivosť, z oboch stran. my pozname len tvoju stranku pohladu. vieš odhadnut co by tu o sebe pisal on? pamatas si, ked si bola mala, určite si nevedela pochopit ze ini ludia vidia co ty, citia co ty, maju svoje problemy ktore ich trapia, male deti nevedia pochopit ze aj ini ludia dychaju a rozpavaju svoje veci, že žiju ako ty. aspon vacsina deti takto premysla kym si navykne na život a pochopí veci. potom, pocas života zacina byt empaticky, niekto viac a niekto menej. cely život sa učí o psychike, na vlastnej vie pochopiť aj inych. Lenže! aj tak to nikdy nebude dokonale a vždy viac vnimame seba, a to ti nevycitam, jednoducho to tak je, aj u mna, u kazdeho. kazdy clovek rozumie v prvom rade sebe, a až neskor premysla a predstavuje si, dedukuje co asi tak preživa opacna strana. tolko moja myslienka, jednoducho nikdy sa ti nepodari uplne ho pochopit lebo necitas v jeho hlave, a on takisto. priblizit sa k tomu ale mozete KOMUNIKACIOU, KOMUNIKACIU, a znova KOMUNIKACIOU a spoznavanim sa. juj akosi sa rozpisujem ale nedalo mi to:)
dadah, myslim ze s tymi skuskami mas pravdu, mozno chcel aby som ich mala spravene, ale nakolko aj on ma uz vysku za sebou, vedel ako mi je na prd a mohol byt so mnou ked som to fakt potrebovala, namiesto toho mi vycital, ze mi je stale doplacu... k telefonatu, tak volala som, vsetko je ok, povedala som mu, ze sa mi nepaci, ze ma malo casu na mna, ze to chapem, ze ma starosti a pracu ale ze som tu aj ja a ze sa citim docela blbo, ked sme spolu tak malo a hned ide prec, ze mu napisem a neodpise... nakoniec mi povedal myslim ze nieco take, ze sa pokusi s tym nieco robit a potom som mu povedala ze pojdeme na chatu, na to boli take odozvy ze neviem co bude 1. maja, tak mi nemoze nic slubit, ze parada, tak sa snazim aby sme boli spolu a on toto... keby aspon povedal, ze sa bude snazit si to zariadit... ale toto asi nikdy nepochopim... ale fakt, teraz bude aj tak asi v robote, lebo aj ta vypoved, ani dovolenku si nemoze zobrat nic:-(( ale poviem mu, ze tak ja som sa snazila aby sme boli viac spolu, tak vybav nieco ty! ale nateraz mam pokoj na dusi:-)aspon ze mi povedal ze ma lubi:-)
vitana dobre ranko:-)o co si sa pokusila??
ahoj kocky, tam ste? vcera som sa o nieco pokusila,ale stroskotalo to na plnej ciare :(
oprava, aby si sa necitila neviditelná samozrejme:-))
baby, ja sa rovnako poberám na spánok. napíš, ako prebehol telefonát. chapem, že potrebuješ od neho nejakú odozvu, aby si sa cítila neviditeľná. vidím, že s tou jeho časovou nedostupnosťou som sa trafila. tiež by ma nastvalo, keby dal prednost nejakej inej zene predomnou. asi mu zálezalo na tom, aby si skusky mala porobnené a nechcel ta rozpylovať. ahojte zajtra
alexsaša, moc ti dakujem za vyjadrenie a peknu noc prajem, akurat s nim idem volat, tak zatial paa:-)ozvem sa zajtra
baby ja už idem spať tak kedtak zajtra. Jani, napis ako to dopadlo dobru noc a prajem vela stastia
dadah vystihla si to, vsetko... ma prace moc a tiez rozmyslam nad tym ze chce mat uplne od vsetkych pokoj, viem to pochopit, tiez obcas nieco take potrebujem, ale s tym ze dam vediet okoliu ako to so mnou je a tiez jemu a vlastne od neho som aspon pokoj nechcela, ale chapem ho ze toho ma dost vela, sak teraz je od rana v robote a prisiel az o deviatej vecer, chapem chapem, vsetko chapem, ale nech mi povie ze potrebuje pokoj:-(((lenze je tu aj dalsia vec, preco sa v tom tak pitvem, ked sa taketo nieco stalo prvykrat,mal pletky s nejakou kamaratkou, nehovorim ze s nou chodil, ale bol s nou na ukor mna to nazvem, lebo ja som mala skuskove a asi mu bole lepsie s nou ako so mnou, neviem:-( preto sa tak obavam
možno mu to tak vyhovuje a mozno aj on by ta potreboval častejsie po boku. zálezi od toho ako je pracovne vytazený. pokial ma práce vyse hlavy, tak potrebuje regeneráciu a najlepsi oddych je spánok, ci len take polihovanie na gauči, vypnutý mobil a ignorácia všetkych. viem, že ty by si nemala spadať pod slovo "všetkých", ale mozno je natolko unavený, či rozculený z práce a nechce pridávať starosti aj tebe alebo sa pozná a vie, že by mozno v afekte povedal niečo, čo by lutoval... všetko sú to len dedukcie, ale moze byt na tom aj niečo pravdy. nezabudajte na komunikáciu. ak sa vyskytnú problémy, a prevazne také, mozu vztah ohrozit treba si k tomu sadnúť. urcite si povieš, že ked si s ním, nechces pekné chvíle kaziť neprijémnou debatou, ale nedovoľ/te aby problémy ovládala váš vztah. možno sa v tom až moc pitveš-bez urážky
to su nervy moja, všetko sa spravi casom uvidis.